Агенцията по храните спря внос на над 700 кг млечни продукти от Турция - RSS новини


Агенцията по храните спря внос на над 700 кг млечни продукти от Турция

(0 гласа, оценка 0 от 5)


Агенцията по храните спря внос на над 700 кг млечни продукти от Турция. Агенцията по храните спря внос на над 700 кг млечни продукти от Турция Агенцията по храните спря внос на над 700 кг млечни продукти от Турция

Иззети са и 5 кг консерви с риба тон и 20,6 кг пилешко месо

14:48 | 4 май 2022 | Редактор : Йоана Кръстева 8 1532 Снимка: iStock by Getty Images

Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) не допусна внос на над 700 кг млечни продукти на ГКПП "Капитан Андреево", съобщиха от БАБХ.

При извършването на съвместна проверка със служителите на Агенция "Митници" са издадени три протокола за изземване на личен багаж от три леки автомобила, влизащи от Турция.

Общото количество на конфискуваните млечни продукти е 743,2 кг, 5 кг консерви с риба тон и 20,6 кг пилешко месо. Иззетите продукти са насочени за унищожаване.

Стоките са несъответстващи на законодателството храни, с липса на идентификация и не могат да бъдат допуснати за внасяне на територията на ЕС, допълват от БАБХ.

Цялата новина: https://dnes.dir.bg/obshtestvo/agentsiyata-po-hranite-sprya-vnos-na-nad-700-kg-mlechni-produkti-ot-turtsiyaПредишна Русия подготвя парад в Мариупол самолетът на Страшния съд ще лети над Червения площад видео   Следваща По сигнал на Корнелия Нинова започва финансова инспекция на Експо 2020 Дубай
 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии