Александър Симов БСП гарантира че няма да изпращаме оръжие - RSS новини


Александър Симов БСП гарантира че няма да изпращаме оръжие

(0 гласа, оценка 0 от 5)


Александър Симов: БСП гарантира, че няма да изпращаме оръжие. Александър Симов: БСП гарантира, че няма да изпращаме оръжие Александър Симов: БСП гарантира, че няма да изпращаме оръжие

Депутатът от БСП определи решението на парламента като "разумно"

16:45 | 4 май 2022 | Редактор : Йоана Кръстева 26 736 Снимка: БТА

Днес българският парламентът прие едно разумно решение, заяви в кулоарите на парламента депутатът от БСП Александър Симов във връзка с решението на народните представители да подпомагаме Украйна с всичко друго, но не и с оръжие. НС даде мандат на Министерския съвет да обсъди и приложи цялостен пакет от мерки, свързани с войната в Украйна. Преди това пленарната зала отхвърли проектите на ГЕРБ и "Демократична България", които предвиждаха да предоставим оръжейна помощ.

Русия - Украйна

Днешното решение гарантира, че България няма да изпраща оръжие за Украйна, затова искам да благодаря на премиера Кирил Петков, както и на опозицията, каза Симов.

Той отхвърли обвиненията в лицемерие срещу БСП, излезли в публичното пространство. "Няма никакво лицемерие - нито един патрон за Украйна, никакво оръжие за Украйна. С това решение, което взехме днес - гарантираме, че това няма да се случи", обясни депутатът от Столетницата. 

 

Цялата новина: https://dnes.dir.bg/politika/aleksandar-simov-bsp-garantira-che-nyama-da-izprashtame-orazhieПредишна Кирил Петков Преговаряме директно с Египет и САЩ ще бъдем отговор за целия регион - чак до Украйна   Следваща Депутатите от „Възраждане“ обявиха „гражданско неподчинение“ след гласуването на помощ за Украйна
 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии