Блокиране на новини в сайта при искане от собственика им - rss-novini.net
Вие сте тук:


Блокиране на новини в сайта при искане от собственика им

Е-мейлПечатПДФ
(4 гласа, оценка 5.00 от 5)


Типично писмо от собственик на блог, който не иска новините му да са тук:

Искам съвсем учтиво да ви помоля да премахнете тази публикация - http://3rdnews.info/content/view/хххх/11/ , която дословно е копирана от моят сайт.
--
Поздрави, ххххххх

Типичен наш отговор - третия до момента за девет месеца, времето през което сайта съществува:

На нашата страница за контакти пише:

Ако не желаете вашите новини да са тук и да се прочетат от над 1000 посетители дневно ни пишете и ще бъдете изключени веднага след проверка на достоверността на емайл адреса ви!

  • Здравейте, ние не копираме нищо, нашия сайт автоматично тегли новините през Rss. Вашите новини сигурно са попаднали тук през RSS на някой от големите български агрегатори на блогове - блогосфера, мегафон или някой друг.
  • Ние можем да блокираме вашите новини до влизат в сайта ни, до момента това е направено само за 3 сайта , които са го поискали изрично.
  • Имайте предвид, че базата данни на сайта ни е огромна и няма кой да рови да търси по-старите ви новини. Тази която посочихте сега и бъдещите ще бъдат блокирани.

    Забележете, че:
  • новините се блокират на около 98% сигурност - възможно е някога да се промъкне някоя
  • в сайта ни от преди 2 месеца няма nofollow и абсолютно безплатно сайта ви се популяризира пред нашите 1500 читатели дневно
  • за да сте сигурни че новините ви ги няма никъде другаде освен на вашия блог ще трябва да пишете на блогосфера, мегафон или който е агрегатора, който тегли новините ви, ние разполагаме с агрегатор, но точно от вашия блог никой никога не е теглил съдържание директно.
  • Това се прави само за много популярни блогове и сайтове или за сайтове специално подбрани от редакторите ни.


Ако със сигурност желаете да ви блокираме, за да потвърдите че блога наистина е ваш, моля пуснете нов празен пост на блога си само със заглавие и без текст и ни пратете линка към него или посочете страницата за контакти на сайта си, където пише, че именно това е емайл адреса на собственика на сайта. Ще бъдете блокирани до 12 работни часа.
 

Последна промяна ( Неделя, 10 Август 2008 20:39 ) 
 

Facebook and Google Plus

Онлайн магазин за Велосипеди: Онлайн магазини за Велосипеди

Сайт за SEO услуги: SEO услуги

Translation

RSS емисии с новините от днес