Всички сайтове получават бонус по-силни линкове - RSS новини
Вие сте тук:

Всички сайтове получават бонус по-силни линкове

Е-мейл Печат ПДФ

По-силни линкове към новините ви или Seo оптимизация за агрегатори

От Днес, 02 Ноември 2008 година всички сайтове от които теглим новини получават по-силни линкове от нашия сайт. Досегашния вид на линковете беше:

Цялата Rss новина: името на автора или на сайта

От 02 Ноември вида на линка е:

Цялата Rss новина: името на самата новина

По този начин линка от нашия сайт към новината на вашия ще доведе до по-висок резултат в търсачките на вашата новина при съответното търсене. Това всъщност беше ясно от много време за всички, но чак днес бе решено всички включени сайтове в нашата програма да го получат като бонус. За благодарност, че ни  позволявате да ползваме новините ви. Благодарим ви.

И ако имате личен сайт или блог и се чудите: защо блог х се класира по-добре от моя въпреки че е съвсем нов и с малко статии, единия от възможните отговори ще бъде: Защото нашия сайт го линква.

Допълнителна информация и често задавани въпроси:

От коя новина започвате да линквате по този начин? - Всички новини влезнали в сайта след 20.40 часа на 02 Ноември 2008 г.

Защо новините от моя сайт не влизат във вашия? - Нашия сайт вкарва в базата данни новините от избрани български сайтове. Възможно е сайта ви да е много добър, голям и утвърден и да сме го пропуснали. Ако желаете да ви включим - пишете ни. Не даваме гаранция, че всички желаещи ще бъдат включени, но нищо не пречи да опитате, нали?

Ако не ме включите имам ли някакъв друг шанс за публикация на статии и новини при вас? - Да, разбира се, на около 30% от нашите регистрирани потребители е даден такъв шанс (10% от тези които не ползват акаунта си при нас често и на 80% от тези които го ползват често) . Правилата за ползване на услугата са тук.

По принцип желанието ни е да дадем права на автор в сайта на всички нови регистрирани потребители, за които сме сигурни че няма да публикуват спам, а смислени статии. Ако два или повече пъти сте подали заявки за регистрация в директорията и те са били отхвърлени (приети за спам) , не се чудете защо няма да получите никога такива права.

А ако наруша впоследствие правилата какво се случва? Ако ви дадем права, но нарушите нашите простички правила, правата на автор в сайта ще ви бъдат отнети, а статиите ви - изтрити.  От вас зависи дали ще извлечете полза от нашия сайт или не.

Ако вече веднъж съм бил изключен  от новините ви по моя молба, мога ли да бъда включен отново? - Не.  

Забележете: Ако се притеснявате от дублирано съдържание в търсачките, възможно е да ни пишете и да помолите в сайта ни да влизат само N на брой символа от вашите новините. Тогава ще се притеснявате ли още?

Последна промяна ( Петък, 02 Февруари 2018 12:09 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии