Депутатите от „Възраждане“ обявиха „гражданско неподчинение“ след гласуването на помощ за Украйна - RSS новини


Депутатите от „Възраждане“ обявиха „гражданско неподчинение“ след гласуването на помощ за Украйна

(0 гласа, оценка 0 от 5)


Депутатите от „Възраждане“ обявиха „гражданско неподчинение“ след гласуването на помощ за Украйна. Депутатите от „Възраждане“ обявиха „гражданско неподчинение“ след гласуването на помощ за Украйна 2 Депутатите от „Възраждане“ обявиха „гражданско неподчинение“ след гласуването на помощ за Украйна

Според Костадин Костадинов правителството не представлява българския национален интерес

17:00 | 4 май 2022 | Редактор : Йоана Кръстева 153 4248 Снимка: БТА

Депутатите от "Възраждане" обявиха "гражданско неподчинение" след приемането на проекторешението за помощ за Украйна. Това обяви на брифинг в парламента председателят на парламентарната група на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов.

Парламентът

Той коментира, че за тях това правителство не представлявало българския национален интерес.

Решението, което беше взето днес, напълно делегитимира това Народно събрание като народно, коментира Костадинов. "Тези хора, които днес гласуваха тук, демаскираха себе си като чуждестранен слугинаж", каза още той.

"От днес нататък, ние не признаваме това правителство за легитимен представител на българския народ. За нас това правителство не представлява никого другиго, освен американското посолство. Поради тази причина, днес ние обявяваме гражданско неподчинение", обяви Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" определи провежданата политика от правителството като "антибългарска" и посочи, че България се превръщала в "плацдарм за война с Русия". Костадинов съобщи още, че другата седмица на 11 май организират голям национален митинг.

Всеки един българин вижда каква е ситуацията. На този протест ще кажем нашето виждане, заяви Костадинов и заключи: България има нужда от нови избори веднага, на които да отидем като на референдум. Всеки един трябва да се определи. Днес шест политически сили се определиха като врагове на България и ще носят отговорност за това.

Цялата новина: https://dnes.dir.bg/politika/deputatite-ot-vazrazhdane-obyaviha-grazhdansko-nepodchinenie-sled-glasuvaneto-na-pomosht-za-ukraynaПредишна Александър Симов БСП гарантира че няма да изпращаме оръжие   Следваща Арестуваха мъжа от Люлин след като 4 дни стоя барикадиран в дома си
 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии