Доц Пиргова Дебатът в коалицията за пращане на оръжие в Украйна беше театър - RSS новини


Доц Пиргова Дебатът в коалицията за пращане на оръжие в Украйна беше театър

(0 гласа, оценка 0 от 5)


Доц Пиргова: Дебатът в коалицията за пращане на оръжие в Украйна беше театър. Доц Пиргова: Дебатът в коалицията за пращане на оръжие в Украйна беше театър ON AIR Доц Пиргова: Дебатът в коалицията за пращане на оръжие в Украйна беше театър

Чуйте Podcast новините от деня, 4 май 2022 г.

18:05 | 4 май 2022 | Автор : Елза Тодорова 28 3334 Колаж: Петя Александрова/Dir.bg

С какво ще запомним този ден?  

В продължение на две седмици коалицията разиграваше театър с темата за оказване на военна помощ на Украйна. Едва ли някой вярва на това, което се случи днес в Народното събрание - още от коментара на политолога доц. Мария Пиргова чуйте във вечерните Podcast новини.

И още от темите, които ще чуете:

"Българи от малцинството ни в Украйна, като украински граждани, се бият на фронта в редиците на украинската армия срещу агресора", обяви военният министър Драгомир Заков. По думите му има и загинали за свободата на Украйна. "Това е истината и всяко друго говорене е манипулация", посочи още министърът в публикация във Facebook.

Паметникът на съветската армия в София ще бъде опакован със знамената на България и на Украйна. Акцията се организира от гражданската инициатива, която се бори за демонтирането на монумента, наричан от тях "МОЧА" - от "Монумент на окупационната червена армия". Тя се предприема като знак на несъгласие със случващото се в Украйна и заради "бездействието на местните власти по въпроса за демонтирането", коментираха организаторите. Фигурите ще останат покрити със знамена няколко денонощия. 

Драмите около билетите за финала за Купата на България между ЦСКА и Левски продължават, предаде "Корнер". След срива на системата, а след това и бързото приключване на билетите за "сините" фенове, доста от тях си купиха пропуски за секторите, в които ще са разположени феновете на ЦСКА. Това накара "червения" клуб да поиска всеки притежател на билет, който не е закупен от стадион "Българска армия", да се яви за презаверяване на своя пропуск.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast новини:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

Цялата новина: https://dnes.dir.bg/dir-podcast/dots-pirgova-debatat-v-koalitsiyata-za-prashtane-na-orazhie-v-ukrayna-beshe-teatarПредишна Председателят на КЕВР определи като подвиг действията на кабинета след спирането на газа   Следваща Гърция Провокациите на Турция в района на Егейско море са безпрецедентни
 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии