Експеримент с екстравагантен панталон за оригинален бизнес стил - RSS новини
Вие сте тук:

Експеримент с екстравагантен панталон за оригинален бизнес стил

Експеримент с екстравагантен панталон за оригинален бизнес стил

Съвременният живот разминава границите между дом и работа, бизнес и ежедневно облекло. Ето защо офис стилът на жената става все по-интригуваща тема за размисъл и много дизайнери в своите колекции се обръщат към образа на енергична бизнес жена. Все повече и повече отворени пространства за експериментиране и все по-малко "офис стил" означава строга рамка на дрескод.

Бизнес стилът като начин на живот
През последните няколко години бизнес костюмът е задължителен и дори панталоните ни да не могат да се сприятелят с начина ви на живот, свободно сако определено ще има място в гардероба ви. Сакото с панталон прави всяка визия по-събрана, стилна и завършена.. През новия сезон модата вече не е толкова ултимативна, че насърчава оверсайза и тези, които искат да подчертаят талията, ще могат да направят това.

Костюм с пола или панталон
Ключов елемент от модерния офис стил е костюмът. Сега е толкова актуално, че един костюм ще ви позволи да създавате изображения за всеки повод, не само за работа, но и за почивка, разходка и среща с приятели. Най-актуалната кройка на сакото е оверсайз модел от пилотска материя с акцентирани рамене. За да се чувствате комфортно през целия ден в костюм, изберете естествени материи. Лененият костюм с панталон е задължителен за летния сезон, приятната естествена материя в съчетание с модерна кройка отваря огромно поле за стайлинг. Към него можете да добавите чанта с колан - това е удобен и модерен аксесоар, който събира изображението и добавя остри нотки към него. Под сакото можете да носите романтична блуза, класическа риза и основна водолазка.

Как да направим бизнес стил интересен?
Първо, можете да експериментирате с цвят, черното и сивото, разбира се, са универсални и изглеждат солидни. Но бежовият костюм дори изглежда по-свеж и по-интересен, помага да се създаде по-елегантен външен вид с нисък контраст. Ако дрескодът не е твърде строг, пастелните нюанси също ще работят чудесно в бизнес визията: бледо синьо, млечно, сьомга - тези цветове са освежаващи и изглеждат ефектно. Добавете цветна водолазка под риза, яке, горнище в стил бельо, жилетка или плътен плетен пуловер. Всички тези комбинации са подходящи за модерен бизнес гардероб, което го прави по-модерен и ви позволява да покажете малко въображение и себеизразяване.

Рокли за офиса
Не само яке! Роклята за работа трябва да е на първо място удобна, роклите-калъф, изработени от плътна тъкан, далеч не са най-добрият избор и са по-скоро остаряло клише. Изберете обикновена рокля с миди дължина. Силуетът може да бъде втален, но не стегнат. Рокля със свободна кройка ще бъде по-лесна за комбиниране с якета и пуловери, освен това може да се завърже с колан, докато облегалата рокля с колан изглежда остаряла. Изберете модели от плътно трико с високо деколте. Роклята тип риза изглежда спретнато благодарение на яката на ризата и копчетата, тази версия на роклята е подходяща и за бизнес гардероб. А извън офиса може да се разкопчае и да се носи с шорти и горнище като лятна роба.

Обувки в бизнес стил
Модерните визии с бизнес нотка изглеждат добре с почти всяка обувка, с изключение на спортни обувки. Един от фаворитите на сезона е Chelsea, тези ботуши в английски стил имат ясни линии и изглеждат лаконични, липсата на декор и връзки ги прави универсален завършек на всяка визия. Моделите с малък ток са по-подходящи за панталони, а плоската подметка е подходяща за лъкове с пола. Мокасините са друга обувка, която е подходяща за актуалния бизнес стил. Изглеждат особено елегантно в комбинация с текстурирани бели чорапи.



Предишна Как да декорираме спалнята с 3d фототапети   Следваща Какви са предимствата от използването на мултимедия за кола?
Последна промяна ( Вторник, 29 Март 2022 14:05 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии