За директориите в българския уеб: коя дава най-силния линк? - RSS новини
Вие сте тук:


За директориите в българския уеб: коя дава най-силния линк?

Е-мейл Печат ПДФ
(5 гласа, оценка 4.80 от 5)


Коя директория дава най-силен и релевантен линк? 

Или къде има смисъл да регистрираме сайта си и къде - не особено.

В Българската част на интернет вече има много директории където можете да регистрирате сайта си. Да проверим обаче, линка от коя е най-силен.  Това зависи доста от ранка на съответната страница в гугъл.

Да, но колко от тези страници на директории имат изобщо ранк? Много малко са, а тези които го имат, линкват сайта ви през редирект. Затова за нашия тест можем да игнорираме това условие и да потърсим в резултатите къде точно се намира регистрацията ви и най-вече резултата от коя директория е пръв в резултатите

Арбитър? Естествено, не ставай смешен: Google 

Няколко примера за търсения за сайтове, регистрирани в нашата директория:

Ако се разровите из резултатите, ще забележите лесно, че освен therating.net, най-добри комплексни резултати се получават само от нашата директория. Тук-там при някои търсения се появяват и други директории, но главно защото слагат на много места едни и същи надписи с цел спамене на гугъл-а.

Не искам да изтъкваме сайта си, но освен силата на линка има и друго нещо, а то е: Регистрацията в директорията води ли Реални посетители в сайта ви, освен че ви дава някаква тежест пред Google?
 
Разбира се че има много директории, но ето още няколко въпроса:
  • в колко от директориите и в кои получавате най-важните си ключови думи като линк към сайта си?
  • има ли директорията RSS емисия на последните регистрирани сайтове
  • има ли директорията карта на сайта (ще се индексират ли и кога регистрираните сайтове от google)
  • колко от директориите са свързани към сайт с много уникални посетители на ден и получавате ли наистина реални посетители от тях?
  • колко от директориите ви дават линк със Google PageRank над 2 поне за определен период от време?
  • колко от директориите дават възможност за избор на заглавието, описанието и ключовите ви думи
  • в колко от директориите и в кои от тях потребителите могат да оценяват и коментират сайтовете, да пишат на собственика и да видят всички негови сайтове?
Прочетете най-вече първия въпрос и ако още не сте забелязали:
  • В нашия сайт получавате предимството, че ви линква ултра огромен сайт с над 200 хиляди страници, сто и тридесет хиляди от тях са само новините. Индексирани от Google до момента са около 200,000 новини.
  • Дори при търсене вътре в сайта с предимство се извеждат резултатите от директорията.  По този начин максимален обем посетители разбират за сайта ви.
Вече в Директорията е пусната като платена екстра регистрация на 10 броя Deep Links за всеки сайт и то директно от само една регистрация. Така можете да спестите много време и да получите и силни под страници на сайта си, не само на заглавната.
 
Последна промяна ( Четвъртък, 13 Ноември 2008 13:36 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии