За директориите в българския уеб: коя дава най-силния линк?

Печат

Коя директория дава най-силен и релевантен линк? 

Или къде има смисъл да регистрираме сайта си и къде - не особено.

В Българската част на интернет вече има много директории където можете да регистрирате сайта си. Да проверим обаче, линка от коя е най-силен.  Това зависи доста от ранка на съответната страница в гугъл.

Да, но колко от тези страници на директории имат изобщо ранк? Много малко са, а тези които го имат, линкват сайта ви през редирект. Затова за нашия тест можем да игнорираме това условие и да потърсим в резултатите къде точно се намира регистрацията ви и най-вече резултата от коя директория е пръв в резултатите

Арбитър? Естествено, не ставай смешен: Google 

Няколко примера за търсения за сайтове, регистрирани в нашата директория:

Ако се разровите из резултатите, ще забележите лесно, че освен therating.net, най-добри комплексни резултати се получават само от нашата директория. Тук-там при някои търсения се появяват и други директории, но главно защото слагат на много места едни и същи надписи с цел спамене на гугъл-а.

Не искам да изтъкваме сайта си, но освен силата на линка има и друго нещо, а то е: Регистрацията в директорията води ли Реални посетители в сайта ви, освен че ви дава някаква тежест пред Google?
 
Разбира се че има много директории, но ето още няколко въпроса:
Прочетете най-вече първия въпрос и ако още не сте забелязали:
Вече в Директорията е пусната като платена екстра регистрация на 10 броя Deep Links за всеки сайт и то директно от само една регистрация. Така можете да спестите много време и да получите и силни под страници на сайта си, не само на заглавната.
 
Цени за реклама в сайта .
Тагове:

Подобни Rss новини:

Последна промяна ( Четвъртък, 13 Ноември 2008 13:36 )