Извеждане на валутни курсове на БНБ в твоя сайт - RSS новини
Вие сте тук:

Извеждане на валутни курсове на БНБ в твоя сайт

Щом сте отворили да четете тази статия, значи се интересувате от това да изведете валутни курсове на Българска Народна Банка в своя уеб сайт. Отскоро, това е напълно възможно да се случи и най-хубавото е, че е напълно безплатно. Ако желаете да поставите плъгин за валутни курсове на Българска Народна Банка в уеб сайта си, се изисква единствено да посетите Бнб.com. След това, веднъж поставен във вашия уеб сайт, този модул няма нужда от никакви актуализации и допълнителни настройки. Плъгинът автоматично извежда всеки ден актуалните валутни курсове на Българска Народна Банка, като не ги взима от посреднически сайтове, а директно от сайта на БНБ.

валутни курсове на БНБ

Предимствата за вас са много: 1. Безплатно е! Не ви коства нищо да поставите плъгина във вашия уеб сайт, но той ви дава много. 2. С поставянето на модул с валутни курсове на Българска Народна Банка, вие ще получите допълнителен трафик от хора, които се интересуват от курсовете за деня. 3. Вие ще получите на сайта си съвсем лек и изчистен модулен дизайн, който ще показва актуалните валутни курсове на Българска Народна Банка ежедневно. 

Подобни модули, поставени в сайта ви са допълнително предимство за вас, защото го правят полезен и още по-интересен за посетителите. Вие давате ценна информация, която може да се получи само и единствено от сайта на БНБ и вашия такъв. Така че с поставянето на плъгина, можете само и единствено да спечелите. Посетете Бнб.com и вижте изчистения дизайн на модулът с валутни курсове на Българска Народна Банка, който може да краси и вашия сайт.

Ако идеята Ви допада, не се колебайте, а го вземете още сега!



Предишна Как да показвам курсовете на валутите от БНБ на моя уеб сайт?
Последна промяна ( Понеделник, 03 Юни 2019 15:35 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии