Изгодно продава тристаен апартамент в София - RSS новини

Изгодно продава тристаен апартамент в София

Продава изгодно тристаен апартамент в жк. Люлин София.

Продава тристаен апартамент в София

Продава се спешно тристаен апартамент в София, жк. Люлин 9.

Цена 45000 Евро (Euro). Телефон за контакти: 0898615736

Апартамента е непреходен, с два балкона усвоени, 92 квадратни метра. Тристаен апартамент, току-що отремонтиран, много добро състояние. Двете стаи са на паркет и латекс, холът е на гранитогрес. Банята е на теракота с вана. Кухнята и двете стаи са с нова PVC дограма, а холът - с дървена дограма.

Възможна е замяна за гарсониера в София или за къща в радиус на до 10 километра от София. Получавате с апартамента и климатик Panasonic на 1 година в едната стая. Цитираната цена е за краен клиент. Апартамента е личен, не сме фирма за имоти. Възможно е предлагането на апартамента от фирми и брокери на недвижими имоти, стига да се запази нашата цена от 45000 евро (Euro). Тогава цената би трябвало да бъде 45000 плюс вашата комисионна.

Две от стаите на апартамента са с изложение изток, две - запад. На 100 метра има училище, на 150 метра от другата страна хипермаркет, на 400 метра има поликлиника. Етаж първи от осем, подходящ за офис или живеене.

продава тристаен апартамент продава тристаен апартамент продава тристаен апартамент

 

продава тристаен апартамент продава тристаен апартамент продава тристаен апартамент



Предишна Добави сайт: Директории, портали и каталози с безплатна регистрация   Следваща Портал за цветя и цветарство, Доставка на цветя
Последна промяна ( Сряда, 24 Август 2011 17:58 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии