Какво трябва да направим, за да намерим работа бързо? - RSS новини
Вие сте тук:

Какво трябва да направим, за да намерим работа бързо?

обяви за работа, намиране на работа

Ако имаме спешна нужда от пари, а нямаме работа, как да си намерим такава и то – бързо?

Първото, което трябва да направим, е да прегледаме сайтовете за обяви за работа, като Pazarluk.com например. След като сме избрали няколко обяви и сме кандидатствали, трябва да предприемем втората стъпка – да публикуваме обява „търся работа“. Публикувайки такава обява, от нас не се изисква голямо усилие или пари, а единствено няколко минути, за да създадем акаунт в конкретния сайт и да формулираме текста на обявата.

Ако не сме сигурни как да създадем портфолио или представяне по най-добрият начин, можем да се консултираме със специалисти или да проучим в интернет по темата. Едно от най-важните умения, които всеки един човек в развиващата се бизнес среда, трябва да притежава, е умението да продаваш себе си. Умението да се рекламираш. Умението да представиш своите качества по най-добрия и най-впечатляващия начин. Дори и да не притежаваме тези умения, това не е фатално. Има хора, които ги притежават и които могат да ни помогнат да създадем професионално CV или професионално изглеждаща обява за търсене на работа. Със сигурност човек, ръководещ бизнес, би оценил такава обява и би се свързал с нас, за да насрочи интервю.

Когато търсим работа, освен добре структурирано CV, има още един съществен фактор, който не бива да пропускаме – професионална снимка. На снимката, която прикачваме към CV-то, трябва да изглеждаме отговорно, облечени в делови стил, с прическа, която подхожда на този стил. Дрехите ни трябва да са по мярка и да се чувстваме добре в тях. Нашата увереност ще си проличи в самата снимка.

Избягвайте да публикувате снимки от абитуриентския си бал или от някое събиране с приятели, без значение колко се харесвате на тях. Не публикувайте снимки, които са изрязани от друга снимка и се вижда нечия ръка или лице на тях. Когато кандидатствате за работа, всичко във Вашето портфолио или CV трябва да говори, че Вие сте положили усилия и сте отделили специално внимание на всяка една обява, за която кандидатствате.



Следваща Заетите в селскостопанския сектор - със свое място във виртуалното пространство
Последна промяна ( Петък, 06 Август 2021 08:42 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии