Как да намерим удобни спортни обувки - RSS новини
Вие сте тук:

Как да намерим удобни спортни обувки

Пиша този текст като човек, който от близо 10 години се занимава активно с фитнес. Аз тренирам три пъти седмично, а тренировките ми включват мноооого движение, разтягания, скачане, тичане и така нататък. За да ми е удобно при тези физически натоварвания, трябва да съм с удобни спортни обувки (виж обувките в obuwki.com). Има няколко неща, които трябва да знаете, когато избирата вашата мъжка спортна обувка или дамската спортна обувка ( в зависимост дали сте момче или момиче).

Много е важно да изберете спортна обувка, която е съобразена с начина на движение в съответния спорт. Например има специални обувки за фитнес, но те са по-скъпи, специализирани са и не мога да си ги позволя, затова ги заменям с обувки за тенис. Сега, четейки тази статия може би си мислите защо ли този си взима тенис обувки, след като тренира фитнес, но сега ще разберете, че в избора ми има много логика и опит.

Защо си купувам спортни тенис обувки, с които да тренирам фитнес?

Причината е, че фитнесът е спорт, в който има изключително много движение. Куртуристите непрекъснато тичат, движат се и така нататък. Тенис обувките (говоря за марковите, не за някакакви боклуци) са съобразени с всичко това. Спортните тенис обувки от висок клас имат защити за глезените, активни системи, подметка с дизайн, който е подходящ за такъв тип дейност. В бокса има почти същите движения на краката – единственото, което се различава е стойката при атака и защита, както и движението на ръцете, но там краката участват динамично, също както при тениса.

обувки от obuvky.bg

Освен, че трябва да спортувате трябва и да се погрижите за здравето си, за това винаги трябва да имате някакъв вид чанти под ръка, в която да има вода.

Кой модел спортна обувка да си взема?

Не мога да ви кажа точен модел, защото аз имам определени предпочитания към дадена марка, която ми беше известно време спонсор, но мога да ви препоръчам всяка обувка, която се нарича тенис обувка, удобна при встъпване и струваща поне половин заплата.



Предишна Струва ли си да закупим луксозно спално бельо?   Следваща Защо да изберем фурна за вграждане?
Последна промяна ( Четвъртък, 19 Октомври 2017 14:26 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии