Как се определя качеството на един 3D фототапет? - RSS новини
Вие сте тук:

Как се определя качеството на един 3D фототапет?

Спирайки се на 3D фототапет за някоя от стените в дома ви, трябва да помислите за няколко неща преди да го поставите на показ. Този вид декорация приковава погледите към себе си още с влизането и се превръща в акцент, който ще смае всеки ваш гост. Приятната атмосфера, която изображенията изграждат, създава допълнителен уют и комфорт. Изгледът на помещението автоматично се изменя и става много по-просторно. Но има някои тънкости, които повечето производители спестяват на клиентите си. Фототапетите трябва да са отпечатани не на каквато и да е хартия, а не специална без блясък и съвсем леко гланцирана. Ако материалите, с които е направен един 3D фототапет, са некачествени, има доста голяма вероятност да се скъса при лепенето, тъй като хартията е мокра. Как се определя качеството на един 3D фототапет специалисите от Фототапети 24 обясняват за вас.

3D фототапети от fototapeti24

Има специален вид хартия, наречена Флис основа, която е най-добрият вариант за момента, защото е с много издръжлива структура и не е чувствителна на намокряне и влага. Този материал има много предимства - бърз и лесен монтаж и демонтаж, никакви следи по стената след премахването, което става буквално за няколко минути, не е нужно да нанасяте лепилото върху фототапета, а директно на стената, самото лепене съшо не изисква дълго време, защото го няма това "редене на пъзел" или по просто казано не трябва да застъпвате всяка от частите, за прецизен резултат. С всички тези преимущества, които тя притежава, я превръщат в един от най-желаните и най-търсените материали именно поради тази причина цените са й малко по-високи в сравнение със стандартната специална хартия за 3D фототапети.

И двата вида фототапетна хартия можете да намерите на уеб сайта на онлайн магазин Фототапети 24 - www.fototapeti24.com. Фирмата предлага различни видове декорация за стена от най-добрите европейски производители на пазара в тази област. Всички модели, които са изложени в каталога на Fototapeti24.com, са налични, което ускорява доставянето им. Предоставено е изключително мнообразие на подкатегории за 3D фототапети. Те са толкова многофункционални, че няма човек, чиито желания да не бъдат задоволени, ако е попаднал в този електронен магазин. Най-известните и популярни забележителности на Париж, Лондон, Венеция, Ню Йорк и други, асиметрични абстрактни композиции, които определено ще разчупят облика на вашия хол, красиви горски пейзажи, които създават уют и хармония в помещението с красивите си багри и цветове, природни картини, чиито кадри са толкова зашеметяващи, че човешкото око не може да откъсне поглед от тях, морски и летни изображения, които внасят позитивно лятно настроение в стаята. Това са само част от уникалните дизайни, на които можете да попаднете в каталога на магазина.

Поръчката на сайта става много лесно и бързо като попълните данните си в празните полета от графата "Форма за Поръчка", не е нужна регистрация или поттвърждение от администратор. А ако нямате възможност да направите заявка за арткикул на уеб сайта, може да позвъните на телефонен номер 088 9075 230, на който някой от операторите отзвивчиво ще приеме поръчката ви, предоставяйки му точния код на желания от вас 3D фототапет. Получавате пратката си до 1 един работен ден и имате право на преглед преди да извършите наложения платеж на куриера.



Предишна Къде да намерим качествени лазерни принтери с намаление?   Следваща Струва ли си да закупим луксозно спално бельо?
Последна промяна ( Сряда, 19 Декември 2018 16:56 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии