Клиника по Китайска и Източна Медицина - RSS новини

Клиника по Китайска и Източна Медицина

Уеб сайт
Собственик
Адрес
ул. Яна Язова, бл.2, София, 1700
Телефон
02 8686422, +359 886 86 16 58
Акупунктура, Иглотерапия, Билколечение, Билки, Диетология, Източна Диагностика, Педиатричен Туина Масаж: при ДИПЛОМИРАН СПЕЦИАЛИСТ; още Китайска Медицина, Алтернативна, Нетрадиционна, Алтернативна, Су Джок, Мокса, Вендузи, Лазер, София, Чи Гонг, Фитотерапия
Плати с Paypal: 30 дни VIP - цена 1.70 лв  
Коментари (2)
къмtv_med, ноември 23, 2009
Aко трябва да се прави правилно лечение, е необходимо да се направи и Китайска диагностика - по пулса, отговори на въпроси, езика, и др. Има няколко възможни синдрома, които се лекуват с акупунктура и с различни модификации на билковите формули. Всякакъв друг подход е непрофесионално налучкване, такова каквото го прави Западната медицина - за болки някъде ей това е хапчето и крема за мазане - при нея няма отчетливо разграничаване на синдроми и лечението е по-универсално - и където стане - стане. В Китайската медицина, а доколкото знам и въобще в Алтернативната медицина, лечението е насочено към съответния човек, и целта е цялостното му лекуване.
Между здравето и болестта границата не е рязка, и при редица случаи човек и от само себе си се оправя от някакво заболяване, но всъщност той преминава от състояние възприемано от него като болест, в следващо по-добро състояние, намиращо се на границата на болестта и здравето, което не е стабилно състояние и в зависимост от външни и други (стрес напр.) условия може да премине обратно границата и да влезе в зоната на болестта. Здравия човек, и навън студено да е, и стрес през деня да има, не се разболява на следващия ден. Това е разликата - в единия случай се касае за едва закрепено здраве, а в другия случай - за напълно здрав човек издържащ на външни и вътрешни вредни влияния. Както при болните, така и при хората с едва закрепено здраве - лечение е препоръчително. Бъдете здрави!
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Статистика на Директорията

1451 уеб сайта и 294 категории в нашата добави сайт Директория.

Новините днес: RSS емисии