Кметският син нападнал и ранил полицай бе пуснат под домашен арест с електронна гривна - RSS новини


Кметският син нападнал и ранил полицай бе пуснат под домашен арест с електронна гривна

(0 гласа, оценка 0 от 5)


Кметският син, нападнал и ранил полицай, бе пуснат под домашен арест с електронна гривна. Кметският син, нападнал и ранил полицай, бе пуснат под домашен арест с електронна гривна Кметският син, нападнал и ранил полицай, бе пуснат под домашен арест с електронна гривна

Окръжният съд в Кюстендил определи мярката за неотклонение на 22-годишния Иван Белишки

16:00 | 4 май 2022 | Редактор : Надежда Христова 18 1409 Снимка: Facebook/iStock by Getty Images

Тричленен състав на Окръжния съд в Кюстендил наложи мярка за неотклонение "домашен арест" на 22-годишния Иван Белишки, син на кмета на Панагюрище, привлечен като обвиняем за нанасяне на телесна повреда на полицай.

Още по тематаКметският син, блъснал паркирани коли и разбил магазин, се оправда с лепена гумаАрестуваха кметския син Иван Белишки, който запали руското знаме в центъра на София (видео)Арестували кметския син Белишки заради палеж, открили в него нож и пистолет, ранил полицай

Мярката ще се изпълнява с гривна за електронно наблюдение, на адреса на обвиняемия в Панагюрище, съобщиха от съда.

В края на април кметският син бе задържан за умишлено причиняване на пожар на чужд имот. Той запалил сухи треви и ниска растителност в землището на кюстендилското село Ломница. Служители на пожарната са потушили огъня, спасена от пламъците е 50 дка смесена гора. От автомобила, паркиран в близост до запаления терен на задържания, полицаите иззели патрон и пистолет.

При последвали процесуално-следствени действия от къщата в селото, обитавана от 22-годишния мъж, който през март запали руското знаме в центъра на София, са открити два пистолета, ловна пушка и над 400 патрона от различен калибър.

При задържането Белишки, който е с постоянен адрес в Панагюрище, е бил въоръжен с пистолет и нож и е оказал съпротива, успял да причини разкъсно-контузна рана на униформен.

Първоначално районните магистрати в Кюстендил наложиха постоянна мярка "задържане под стража" за Иван Белишки. Сега обаче окръжните съдии го отмениха. Решението им е окончателно. 

В мотивите си съдът посочва, че от доказателствата по делото може да се направи обосновано предположение за съпричастност на обвиняемия към посоченото престъпление, но няма реална опасност той да се укрие или извърши престъпление, предвид това, че е неосъждан към момента и има постоянен адрес в Панагюрище.

Цялата новина: https://dnes.dir.bg/temida/kmetskiyat-sin-napadnal-i-ranil-politsay-be-pusnat-pod-domashen-arest-s-elektronna-grivnaПредишна Парламентът реши да помагаме на Украйна с всичко друго но без оръжие   Следваща Русия забрани на японския премиер да влиза в страната
 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии