Над 1200 синдикирани български новини за денонощие - RSS новини
Вие сте тук:

Над 1200 синдикирани български новини за денонощие

Е-мейл Печат ПДФ
Днес, пети Май, 2008-а прехвърлихме цифрата от 1200 синдикирани български новини за денонощие и се наложи да се промени опресняването на емисиите от 20 на 10 минути. Някои от добавките, извеждащи по-малък брой новини, както и по-големите емисии се опресняват вече на 5 минути. Постигнат е нов рекорд, който близките дни ще строшим поне няколко пъти. Да е честито на всички потребители на сайта.

Ако ползвате някоя от нашите безплатни добавки за новини за вашия сайт може би вече сте забелязали че по-голям брой и по-разнообразни новини не може да ви достави никой друг сайт. И най-важното: Никой сайт в България не се обновява толкова често! За справка - най-големите български новинарски сайтове публикуват по около 10 новини на час. Нашият - около 50 на български език, общо с англоезичните около 60 на час. Засега. Съвсем скоро ще станат около 100 на час.

Да не забравяме, че сайта е на 99,99% uptime благодарение на Хост България - хостинг и домейни, за което искрено им благодарим.

Бройката на общите новини, преминаващи през сайта за 24 часа е над 3000! Достигната е и тридесет хилядната новина. Днес бяха изтрити около 1000 от по-старите новини, главно англоезични и такива с по-нисък интерес към тях и бяха архивирани други стотина. Ако мислите, че сме изтрили нещо ценно и не ви се иска да се случи пак, пишете в коментарите отдолу. Ако мислите, че достъпа до нещо добро е труден и сме го забутали в дън земя, пак така, пишете.

Последна промяна ( Вторник, 06 Май 2008 14:45 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии