Нашата Директория: Пред-последните оптимизации - RSS новини
Вие сте тук:

Нашата Директория: Пред-последните оптимизации

Е-мейл Печат ПДФ

Нашата Директория: Пред-последните оптимизации

  • От 14 Май вече получавате и автоматично създаден акаунт на емайла, който сте задали за изпратения от вас сайт. С него можете да редактирате сайта си по всяко време.
  • Вече се въвеждат МЕТА описание и ключови думи и на директориите и под-директориите
  • Даде се старта на Свързани Категории в Директорията - пример можете да видите тук: Директория Уеб Дизайн , която е свързана с категории Графичен Дизайн и SEO оптимизация
  • По този начин се получава по-пълна релевантност на извежданите резултати в търсачките и Google
  • Има козметични промени в ЛИЦЕНЗА за ползване на нашите услуги, желателно е да ги прочетете за да разберете защо някои сайтове се приемат и на други се отказва регистрирацията.
  • Минорен ъпдейт за още по-голямо покачване посещаемостта на портала ни е добавянето на възможност за слушане на над 60 онлайн радиостанции от раздела Онлайн телевизия и радио както и бъдещото добавяне на още телевизионни и радио канали.

 

Молим за съвети от SEO специалисти и потребители, които са забелязали някакви пропуски за  категории които не сме добавили в Директорията, както и за свързване на две или повече Категории като Свързани Категории за още по-голяма релевантност.

 

Както Cloxy казва тук - Цитирам:

"Втората остаряла техника е масовата регистрация в търсачки, портали и най-вече директории. Повечето сайтове от този род са наплашени да не им “изтече” рангът и масово слагат nofollow или използват редиректи за изходящите си връзки. Рангът на вътрешните страници от друга страна при тези сайтове е прекалено нисък и в повечето случаи страниците са в Supplemental Results.

Въпреки всичко, има много качествени портали и директории, които дават качествена връзка на тези, които го заслужават. По-добре в днешно време човек да се съсредоточи в намирането на такива качествени директории, отколкото да регистрира масово и да губи време. Новите директории също са полезни, но и те един ден изчезват и/или се комерсиализират."

Е, при нас тези неща не можете да срещнете, резултата ще се стремим да става все по-релевантен и не ни се сърдете ако не регистрираме сайта ви в желаната от вас кагегория - всеки иска сайта му да е регистриран в основната директория за да го видят повече хора. Ние ще го регистрираме в до две желани от вас категории, но само ако сайта ви отговаря на същността на самите категории. Google и другите търсачки един ден ще ви докажат че сме прави.

 

Последна промяна ( Сряда, 14 Май 2008 19:58 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии