Нови промени за SEO оптимизация на директорията - RSS новини
Вие сте тук:

Нови промени за SEO оптимизация на директорията

Е-мейл Печат ПДФ

Днес бяха направени две важни промени за по-добра SEO оптимизация в нашата Директория за безплатна регистрация на уеб сайтове.

Първата всъщност не е на директорията, а на модула на заглавната ни страница, който извежда VIP сайтовете с директен линк към тях.

Вместо досегашния вид: <a href="url на сайта">url на сайта</a> новия вид на линка е: <a href="url на сайта">име на сайта</a>

"Име на сайта" е името на сайта, което сте задали при регистрацията му.

Втората промяна е по същество същото нещо, но за Директорията и е вече валидна за всички регистрирани сайтове в нея.

Вътре в страницата с описание на самия сайт, най-отгоре заглавието на сайта е вече директен линк към сайта ви (заглавието на сайта над логото).

Отново името на линка е името на сайта ви, което сте задали при регистрацията му. Промените вече са в сила за цялата директория. По този начин търсачката индексира линк към вашия сайт с реалното му име или с най-важните ви ключови думи (ако сте написали тях за име).

Отново напомням за който не е прочел до момента: Нашата директория е направена по подобие на Dmoz.org, със свързани категории и извеждане САМО на релевантни резултати. Не се регистрират сайтове, които не са това, за което се представят. Всичко се редактира и въвежда на ръка от хора след преглед и редакция за максимални резултати.

Последна промяна ( Петък, 02 Февруари 2018 12:02 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии