Нови четири категории в блог формат - RSS новини
Вие сте тук:

Нови четири категории в блог формат

Е-мейл Печат ПДФ

На шести април са пуснати нови четири категории в блог формат: Жълти новини, любопитно и клюки , Социални мрежи , IT и софтуерни новини и Фото блогове, снимки и FLICKR. Достъп до тях имате от падащото меню най-горе вляво - Новини във блог формат.

Информацията се поднася по един по-различен начин, като можете да четете по 20 новини на една страница, без да е нужно да отваряте безброй страници само за да видите, че тази новина не ви интересува. Намерете бързо това, което ви е интересно и го прочетете, без загуба на време и тонове реклами!

Със сигурност на никой новинарски сайт не сте прочели новините по този начин, естествено за да могат да разположат повече реклами и вие да ги видите всичките. Е, на нашия сайт ние смятаме отношението на нашите читатели за важно и не ги обременяваме с подобни неща, стремим се да постигнем удобство и бързина.

Не забравяйте лозунга ни: 3rdnews.info - НЕСТАНДАРТНИЯТ НОВИНАРСКИ САЙТ.

Някои от тези менюта комбинират повече от една категория от сайта, като например Фото блогове, снимки и FLICKR комбинира категориите Flickr - Архив и Фото сайтове и фото блогове: Архив . Жълти новини и клюки комбинира категориите  Жълти новини, любопитно, клюки и други от България: Архив и  Жълти новини, клюки и любопитно от света.

Коментари и предложения за пускането на други подобни категории от новини по този начин на сайта  пишете тук в коментарите.

Последна промяна ( Петък, 09 Май 2008 15:15 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии