Нощна гонка между полиция и трафиканти на бежанци в София завърши с катастрофа и арести - RSS новини


Нощна гонка между полиция и трафиканти на бежанци в София завърши с катастрофа и арести

(0 гласа, оценка 0 от 5)


Нощна гонка между полиция и трафиканти на бежанци в София завърши с катастрофа и арести. Нощна гонка между полиция и трафиканти на бежанци в София завърши с катастрофа и арести Нощна гонка между полиция и трафиканти на бежанци в София завърши с катастрофа и арести

Двама души са задържани, а други трима се издирват

08:56 | 5 май 2022 | Редактор : Надежда Христова 5 541 Снимка: iStockbyGettyImages

Двама души са задържани и трима се издирват след сериозен инцидент в София с преследване между полиция и трафиканти на нелегални имигранти, съобщи БНР.

Бежанците

През изминалата нощ кола с кърджалийска регистрация отказва да спре на подаден сигнал от полицейски екип на столичния бул. "Европа". След това водачът на автомобила се опитва да избяга.

Полицейските патрулки, които са били в района, започват преследване.

В крайна сметка при опита си да избяга към Околовръстното шосе водачът на колата с кърджалийска регистрация губи контрол върху управлението и се обръща близо до пътя.

Използвайки тъмнината, трима души от автомобила успяват да избягат и се издирват от полицията.

Задържани са двама души - шофьорът и негов спътник. 

Няма сериозно пострадали пътуващи в автомобила.

Столичната полиция продължава да издирва тримата, които са успели да избягат. Предполага се, че те са нелегални мигранти.

По случая тече разследване.

Цялата новина: https://dnes.dir.bg/krimi/noshtna-gonka-mezhdu-politsiya-i-trafikanti-na-bezhantsi-v-sofiya-zavarshi-s-katastrofa-i-arestiПредишна Свиленски Забраната на руския петрол не е в интерес на българските граждани   Следваща Тези фирми малко позахлебиха между нас казано новини от actualno
 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии