Олимпийски игри Олимпиада Пекин 2008: Rss емисия и новини - rss-novini.net
Вие сте тук:


Олимпийски игри Олимпиада Пекин 2008: Rss емисия и новини

Е-мейлПечатПДФ
(5 гласа, оценка 5.00 от 5)


Имаме вече нова категория в сайта - Олимпиада Пекин 2008. Като най-актуална тема е разположена на най-видимото място - менюто най-горе вляво. Обединява спортните новини по темата от няколко Български и от официалния сайт на игрите. Същата категория можете да прочетете и по друг начин от второто меню Олимпийски игри Пекин, като вече има и филтър по заглавие и брой на новините.

Раздела притежава търсачка, търсеща едновременно в петте най-големи сайта в света за видео клипове за Олимпиадата и страница за директно гледане на онлайн телевизия на Олимпийските игри на български език. Категорията включва и няколко страници показващи автоматично винаги най-новите новини от официалния сайт на игрите. Достъп до раздела има и чрез субдомейна olimpiada.3rdnews.info

Пусната е и нова Rss емисия на категория Олимпийски игри - Олимпиада Пекин 2008. Разположена е най-отдолу под другите rss емисии. Извежда новините от най-добрите Български и  международни сайтове за Олимпиадата в Пекин 2008. Извежда десет новини за момента, обновява се няколко пъти дневно.

Последна промяна ( Сряда, 13 Август 2008 20:43 ) 
 

Facebook and Google Plus

Онлайн магазин за Велосипеди: Онлайн магазини за Велосипеди

Сайт за SEO услуги: SEO услуги

Translation

RSS емисии с новините от днес