Промоция на бяла техника Gorenje за август 2009 - rss-novini.net
Вие сте тук:


Промоция на бяла техника Gorenje за август 2009

(1 глас, оценка 1.00 от 5)


На 01.08.2009г стартира промоцията за електроуреди на словенският производител Gorenje. 20 продукта Промоция на уреди Gorenje На 01.08.2009г стартира промоцията за електроуреди на словенският производител Gorenje. 20 продукта могат да бъдат поръчани онлайн на специални промоционални цени. Кампанията обхваща Фурни за вграждане, Стъклокерамични плотове, Перални машини, Готварски печки, Хладилници, както и промоционален пакет от три кухненски уреда на супер изгодна цена.

Electron.bg доставя бялата техника на Gorenje за цялата страна при срокове от 1 до 3 работни дни(в зависимост от адреса). Всички продукти се доставят безплатно за София, Пловдив, Варна и Бургас. Повечето продукти се доставят безплатно за цяла България. При покупка потребителите са защитени с уникалната Гаранция Или е ОК! Или го връщаш!  и тригодишна гаранция от производителя.

Промоцията е валидна до 31.08.2009 или до изчерпване на модел.

Моделите участващи в промоцията можете да разгледате от [ТУК].Предишна Нови стоки в Electron-bg: лаптопи Packard Bell   Следваща За пижамите: производители на пижами
Последна промяна ( Петък, 07 Август 2009 17:06 ) 
 

Facebook and Google Plus

Онлайн магазин за Велосипеди: Онлайн магазини за Велосипеди

Сайт за SEO услуги: SEO услуги

Translation

RSS емисии с новините от днес