Първата селскостопанска социална мрежа в България набира популярност - RSS новини
Вие сте тук:

Първата селскостопанска социална мрежа в България набира популярност

Agrosaveti.com е първата социална мрежа в България, насочена изключително към потребителите с интереси в областта на селското стопанство.

Целта на проекта е да се улесни създаването на бизнес контакти и запознанства между фермерите и фирмите. Сайтът обединява популярни функции на социалните мрежи с бизнес възможности и има амбицията да се превърне в мост за осъществяване на продажби и представяне на фирми и селскостопански производители.

Agrosaveti.com предлага едни по-различни и по-модерни онлайн инструменти и възможности за безплатна реклама, както и популяризиране в интернет среда дейността на физически и юридически лица.

Подобно на останалите онлайн социални мрежи, в него всеки потребител има уникален профил и ще може да участва в различни общества и групи по интереси, които имат възможност да обсъждат актуални селскостопански теми, да споделят знания, идеи и опит. Комуникационните възможности включват още и обмен на кратки съобщения между потребителите.

При регистрация в сайтa, всеки потребител определя сам, каква информация за себе си ще направи достъпна за останалите потребители. Участието в селскостопанската социална мрежа е безплатно и без ограничения във функциите.



Предишна Заетите в селскостопанския сектор - със свое място във виртуалното пространство
Последна промяна ( Неделя, 12 Октомври 2008 21:45 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии