Стъклопакетите и PVC дограмата - RSS новини
Вие сте тук:

Стъклопакетите и PVC дограмата

Пвц дограма

Затова стъклопакетите от PVC станаха много отбягвани от масовия потребител. Вече не може да става въпрос за съмнение, ако можем да подбираме дограмата - просто я монтираме и нищо допълнително.

Стъклопакетите и пвц дограмата

И мина много технологично време от монтирането на първите типове пвц дограма. За това време производителите на дограма имаха време да преценят преимуществата и недостатъците им. Почти никой сега не поръчва прозорци, произведени от дървен материал.

Така е, защото дървото има нужда от допълнителни грижи, за разлика от изделията направени от ПВЦ. PVC дограмите изключително издържат на температурни промени Производителите определят над 10 години гаранционен срок. Монтирайки дограма от ПВЦ вие няма вече да пребоядисвате и уплътнявате вашите прозорци. Само трябва да се измива когато се замърси, PVC дограмата не се нуждае от друго.

PVC дограмата е надежна и на практика вечна.Повечето механични места могат да се движат лесно, заради качествени материали. Дограмата е също херметически слепена. Те не позволяват в стаите прах и влага. Дограмите от PVC осигуряват изолиране на шума и спира влагата. Когато ние търсиме и искаме да получим максимума от способности на стъклопакетите, трябва да изберем най-качествените материали за изработка.

Материалите за изработване на пвц дограма

Материалите за изработване на дограми се определят като А и Б. Когато поръчаме клас А, естествено ще платим повече пари, обаче ще можем да получим по-стабилно качество. По-добрите материали получават и по-високи шумо и топлоизолиращи възможности. Най-важно за надеждност на дограмата е стъклото. Тук клиентът има възможност да решава дали да сложат в дограмата му не много скъпо, бяло стъкло или по-скъпите енергоспестяващи стъкла.

Голям брой клиенти искат енергоспестяващите стъкла, понеже компромисите не са оправдани. Всички са наясно, че от материалите зависи качеството на топлоизолация на PVC дограмата. Специалистите съветват за високо ниво на топлоизолация, да се монтират стъкла с различни свойства. При избора на стъкла се внимава и за външния вид, а не само за свойствата. Затова има възможност да се слагат не само едноцветни, но и оцветени в различни цветове стъкла.

Опции за пвц дограма

Естествено, имаме възможност да си изберем и цвета на дограмата. Никак не сте задължени да си сложите обикновена, бяла дограма. Дограмата е възможно да се произведе в предпочитания цветови нюанс, както и в различни имитации на дървесина. Ако желаете, може да оцветят дограмата само от едната страна.

Надеждността на пвц дограмата

От значение е и надеждността на дограмата. Крадците без проблем влизат в къщите през прозорците, особено на ниските етажи. Ако човек има жилище на нисък етаж, ще му предложат обковът на дограмата да е подсилен срещу проникване с взлом. Така ще предпази дома си от опити за проникване. Когато купува дограма, всеки се опитва да намери най-евтината предложение. С ниската цена на дограмата обаче, се намаляват много и стойностите на топло и шумоизолация. Все пак, клиента сам взема решение дали да спести средства точно от екстрите на ПВЦ дограмата.



Следваща Дограмата: PVC дограма, алуминиева дограма или дограми
Последна промяна ( Понеделник, 17 Октомври 2011 15:18 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии