3 елемента на продаващия онлайн магазин - RSS новини
Вие сте тук:

3 елемента на продаващия онлайн магазин

Може да ви се струва странно, но има онлайн магазини, които продават и такива, които не чак толкова. Затова ще разгледаме 3 елемента, които правят един онлайн магазин продаващ и го превръщат в печеливш бизнес.

1. Защита и сигурност.

В онлайн магазинът клиентите си оставят всички данни – имена, телефони, имейли и данни на кредитни или дебитни карти. Следователно тези данни трябва са защитени със вече задължителния SSL серитифакт, който се изисква. Когато един онлайн магазин не разполага с такъв сертификат, потребителите виждат съобщение, което ги предупреждава, че техните данни не са защитени и в повечето случай страницата просто бива затворена. При което просто се отваря онлайн магазин на конкурент. Така, че трябва да се обърне особено внимание на защита на личните данни.

изработка на онлайн магазин от WebBuild

2. Дизайн, който излъчва професионализъм.

Сериозна част от потребите са на мнение, че навигацията и търсачката в един онлайн магазин са едни от най-важните елементи. Важно е дизайнът да е приятен за гледане и да улеснява клиентите, които влизат в него да пазаруват. Най-добре е да се следят тенденциите в дизайна и при необходимост той да се обновява периодично.

3. Бързо зареждане.

Бавното зареждане на един онлайн магазин може да подлуди понякога и най-спокойния човек. Живеем в дигитален свят и потребителите очакват с едно премиване на очите да видят съдържанието на онлайн магазина. Уверете се, че вашият онлайн магазин зарежда бързо, за под 3-4 секунди, за да не изгубите клиенти.

Ако и вие искате да имате продаващ и ефективен онлайн магазин, обърнете се към специалистите от Уеббилд България ЕООД. Те са специалисти в тази област вече 13 години и имат решение за всеки онлайн бизнес. Предлагат на клиентите си качествено и бързо обслужване на достъпни за всеки цени.



Предишна Полезни съвети как да изберете килим   Следваща Важно ли е да изберем добри консумативи за принтери?
Последна промяна ( Вторник, 18 Май 2021 12:10 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии