Лиценз за ползване услугите на 3rdnews-info - RSS новини
Вие сте тук:

Лиценз за ползване услугите на 3rdnews-info

Лицензионно споразумение за ползване на услугите на 3rdnews.info

Нашите новини през RSS фийд са безплатна услуга за некомерсиална употреба. 3rdnews.info не променя никога публикуваните RSS емисии!

Ние предоставяме на потребителите си връзки към новини и източници на информация, които не са под наш контрол. Всички връзки (линкове) се индексират и предоставят на потребителите напълно автоматично и без промяна. 3rdnews.info не носи отговорност за съдържанието, публикувано в източниците, към които препращат връзките.

Линковете винаги водят към оригиналното съдържание, публикувано от автора му. Всички права върху публикациите и произтичащи от тях задължения са на авторите им. 3rdnews.info не носи отгворност за публикуваните от авторите им материали!

3rdnews.info си запазва правото да спре по ВСЯКО ВРЕМЕ дадена емисия и да не публикува даден сайт в Директорията ако:

  • ако в RSS публикацията се открие тема с расистка насоченост, подклаждаща дискриминация, омраза или етническа нетолерантност
  • ако в RSS публикацията се открие използване на нецензурни думи и изрази
  • ако в RSS публикацията се открият порнографски материали или снимки
  • ако в сайта присъстват изявени порнографски материали, снимки и заглавия
  • Не се регистрират сайтове със съдържание секс ( SEX ) , подклаждащи расизъм или отявлено насилие, сайтове за продажба на оръжие, за продажба и реклама на медикаменти и наркотици.

Когато се регистрирате в сайта, вие се съгласявате да получавате от нас съобщения за ъпдейти и нови услуги в сайта, като никога няма да ви бъде изпратено нито едно съобщение което не е свързано с нова услуга на нашия сайт. 

Rss новини - Информация за коментарите в сайта

Ако пишете нецензурни изрази в коментарите на сайта, не можете да си докарате нищо друго освен бан по IP адрес. Системата е интелегентна и ви банва само от коментарите за начало. Ако продължавате обаче, получавате бан и за целия сайт. 

На този сайт такива неща не се допускат. Ако държите да изразите мнението си за някой или нещо, което наистина си заслужава такъв израз, пишете със синоними, недомлъвки или звездички, например "е** си м***та" . Всичко по-цветисто като език, ако е в лека форма ще бъде трито, ако е в по-тежка, на потребителя директно се отнема правото занапред да пише коментари.

В сайта се допускат коментари, написани с латински букви, но в директорията - не.Предишна Въпроси
Последна промяна ( Петък, 13 Март 2009 21:09 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии