70000 протестират в София на Седми Юли - RSS новини
Вие сте тук:

70000 протестират в София на Седми Юли

протести в София

Седемдесет хиляди човека протестираха на 7 Юли в София.

Протестът в София. Официалните данни за протеста на МВР бяха че протестиращите били само ТРИ хиляди, което бе един огромен опит за манипулиране на потребителите. По БТВ предаваха протеста на живо и репортерката Десислава Ризова спомена официалните данни и бройката официални данни от 3000 души.

Тълпата случайно я дочу и недоволна изсипа на главата й малко бира "за да изтрезнее". До момента учудващо не съм виждал Десислава Ризова да показва пристрастията си към БСП по БТВ. Малко известен факт е че тя дълго време е била член на БСП като дори е била високопоставен функционер в младежката организация на БСП и е приближена на Георги Първанов.

Тъй като напоследък тройната "ламя" БСП, ДПС енд Атака се опитва всячески да занижи рейтинга на протеста и дори се опитва да излъже медиите и чрез тях целия Български народ, във Фейсбук отговора бе организиране на още по-голям протест. Вчера видях събитие за организиране на безсрочно блокиране на парламента на което вече са регистрирани над 80000 души!

Дъжда и протестите

Изтъкнати Български карикатуристи вече нарисуваха как биг-босовете на БСП Станишката и Лютви от ДПС заедно с Воленчо от Атака се молят и правят магии за дъжд та белким на протестите отидат по-малко хора! ...пеперуда-руда, пеперуда... руда...

Но нещя и нещя.... :) въпреки всичките им молби и магийки, през последните два дни аз никога не бях виждал повече хора на протест в България.

Последна промяна ( Понеделник, 23 Септември 2013 10:04 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии