Google PageRank Update и ранк 4 за нашия сайт - rss-novini.net
Вие сте тук:


Google PageRank Update и ранк 4 за нашия сайт

Е-мейлПечатПДФ
(5 гласа, оценка 4.20 от 5)


Премина и поредния Google PageRank Update от вчера.

Съвсем очаквано получихме ранк 4 и вече линковете ви от нашия сайт имат още по-голяма сила. Директорията отиде на ранк 3 , като доста от категориите в нея получиха също ранк, например категория Уеб дизайн, Недвижими имоти и повечето под-категории в категория Онлайн магазини получиха ранк 1 и 2.

Не забравяйте, че в Българското уеб пространство няма друг сайт, който безплатно да пусне линк към вашия с Google PageRank 4 за период от 5 дни!  Няколкото силни социални мрежи не задържат линка ви за повече от няколко часа на заглавната си страница и не го вкарват в официален Google Gadget (а тук е конфигуратора на Google) и в Google Reader за по-бърза индексация!

За справка - ако за rss-емисията ви в Google Reader са абонирани повече от 4 потребителя, сайта ви се индексира по-често. При нас одобрените за регистрация сайтове в Директорията са включени в rss емисията на директорията и за нея има абонирани предостатъчен брой абонати, за да индексира търсачката линка бързо, а оттам да получите по-високо класиране за сайта си.

Ако сте прочели всичко това, не бързайте! Преди регистрация задължително прочетете и това: Какви сайтове не се регистрират в нашата Директория  - принципно почти всичко се регистрира, но някои от услугите са платени.

 

 
 

Facebook and Google Plus

Онлайн магазин за Велосипеди: Онлайн магазини за Велосипеди

Сайт за SEO услуги: SEO услуги

Translation

RSS емисии с новините от днес