John McCain и Barack Obama сайтове - rss-novini.net


John McCain и Barack Obama сайтове

(3 гласа, оценка 5.00 от 5)


The winner of the presidential election, whether it’s John McCain or Barack Obama, won’t get much of a chance to rest on his laurels — or rest at all, for that matter.

Сайтовете на John McCain и Barack Obama

Поради големия интерес в навечерието на изборите публикувам адресите на двата сайта. Прави впечатление, че сайта на  Barack Obama е доста по-професионално направен, докато този на John McCain дори няма 404 страница, а за пет минути два пъти ми изведе съобщение за грешка и отидох в нищото.

Интернет е сила - не бива да се пренебрегва. Като гледам и разликите ми се струва, че резултата от изборите в САЩ е предопределен - със сигурност има разлика в бюджетите. Голяма.

Забелязвам и че по сайтовете навсякъде присъства "Last Chance to Donate" - нещо като българското "И да паднем и да бием... пак ще лапнем кинтите" Cool , много типично за нашите политици, ама виж колко лошо... и американските политици почнаха да гледат от Българските си колеги.

Напомням ви също така, че от раздела "Световни новини" можете да прочетете какво пишат и англоезичните сайтове по темата за изборите и двамата кандидати. Ако не знаете английски и скате да го прочетете преведено на Български, ползвайте вляво модула Translation > Bulgarian.Предишна HUMANUS, дневникът на философа Ангел Грънчаров   Следваща Държавен вестник - новини
Последна промяна ( Понеделник, 25 Февруари 2013 16:43 ) 
 
Онлайн магазин за Велосипеди: Онлайн магазини за Велосипеди

Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

RSS емисии с новините от днес