SEO – Какво е важно да знаем - RSS новини

SEO – Какво е важно да знаем

SEO означава оптимизация за търсачки. Това е процесът на подобряване на уебсайт за търсачки, така че да се класира по-високо в резултатите от търсенето. Колкото по-висока е страницата в класирането, толкова по-видима става за потенциалните посетители.

Приблизително 30% от всички посетители кликват върху първия резултат, 15% - върху втората и 10% върху третата връзка. Така че, за да привлечете повече посетители, помага да получите по-високо класиране на страниците.

И така, какво означава това на практика? Когато създавате уебсайта си, имайте предвид следните насоки:

  1. Пишете добро съдържание

  2. Дайте на вашия сайт логична структура

  3. Нека други сайтове да имат връзка към вашия

  4. Направете сайта си удобен за мобилни устройства

Създайте добро съдържание

Висококачественото съдържание е най-важното нещо, което да направи търсачката на вашия сайт приятелска, според Google.

Доброто съдържание описва по интересен и атрактивен начин за какво се отнася вашият сайт. Това е информативен, полезен текст, който включва ключовите думи, които искате да бъдат свързани с вашия сайт. Освен това има хубаво оформление, със заглавия и под-заглавия, за да го направи приятно за четене.

Дайте на вашия сайт логична структура

Търсачките трябва да могат да навигират във вашия сайт и да разпознават за какво става въпрос, затова има значение как е организиран вашият сайт. Уверете се, че всичките ви страници са свързани заедно и имат описателен URL, заглавие и мета описание.

Нека други сайтове да имат връзка към вашия

Ако други хора препращат към страници на вашия сайт, това е индикация за търсачките, че информацията на вашата страница е важна или интересна. Това ще доведе до по-високо класиране. Връзките също генерират повече трафик, защото можете да привлечете посетители по други начини, различни от търсачките. Уебстейшън ООД има капацитета и опита да ви направи по-забележими и конкурентни в Гугъл пространството.

Google прави разлика между естествени и неестествени връзки. Естествените връзки се развиват с течение на времето, защото други хора харесват съдържанието на вашия сайт. Неестествените връзки се създават с намерение да манипулират търсачките и трябва да се избягват.

Направете сайта си удобен за мобилни устройства

Повече от половината от всички търсения, които Google получава, се извършват от мобилни устройства, така че стана много важно вашият сайт да изглежда добре на смарт телефон или таблет. Търсачките класират сайтовете, удобни за мобилни устройства, по-високо от сайтовете, които не са оптимизирани за мобилни устройства.

Тагове:


Предишна Защо SEO оптимизация на сайта е от изключителна важност?   Следваща Уеб дизайн и Seo оптимизация на Rss новини
Последна промяна ( Понеделник, 17 Май 2021 16:33 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии