ВИП обява в добави сайт Директорията - RSS новини
Вие сте тук:


ВИП обява в добави сайт Директорията

(14 гласа, оценка 5.00 от 5)


Сайтовете се регистрират САМО платено! Можете да платите през Paypal (цена около 0.75-0.80 лв) или с SMS (1.20 лв)

Подробни указания как да публикувате сайт в Директорията ни:

 • Първо е необходимо да регистрирате сайта си в директорията от линка Добави сайт
 • За да се публикува сайта ви в директорията ни Веднага, е нужно да платите през Paypal (цена около 0.75-0.80 лв) или да изпратите SMS (цена 1.20 лв). Платете през Пейпал или пуснете SMS, за да публикувате уеб сайта си. След плащане, сайта ви се одобрява автоматично и се появява до макс. 15 мин. в сайта ни rss-novini.net.
 • Краткия номер, на който трябва да изпратите SMS съобщение е 1851
 • Текста, който трябва да се изпрати като SMS е: PUBL интервал номера на вашата обява. Например: PUBL 3000. Точния текст за sms се вижда на страницата с червени букви след като изпратите сайта за одобрение. Същия текст се получава и в емайла който получавате когато изпратите сайт за преглед.
 • След изпращане на SMS-а сайта ви ще бъде публикуван Автоматично.
 • Цената за изпращане на SMS на номер 1851 е 1.20 лева.

Подробни указания как да направите вашия уеб сайт ВИП:

...или как да изляза в карето Vip сайтове на заглавната страница на сайта до синия надпис "Рекламирай тук"

 • Първо е необходимо да регистрирате сайта си в директорията от линка Добави сайт
 • След като сайта ви е одобрен от администратор ще получите потвърдителен емайл на емайл адреса който сте указали когато сте го регистрирали. След това отворете страница Нови сайтове , намерете уеб сайта си и отворете страницата му. На тази страница е изписан точния текст на SMS-а който трябва да изпратите за да активирате услугата.
 • Краткия номер, на който трябва да изпратите SMS съобщение е 1851
 • Текста, който трябва да се изпрати като SMS е: vipsait интервал номера на вашата обява. Например: vipsait 14. Номера на обявата може да видите вътре в самата нея - във всяка обява има каре в което е изписано какъв sms да изпратите за да получи тя статус VIP.
 • Цената за изпращане на SMS на номер 1851 е 1.20 лв. В замяна на изпратения SMS получавате веднага ВИП статус на обявата.
 • VIP обявите се показват с директен линк от заглавната страница на нашия сайт и се появяват най-отгоре в категорията си. Обявата се появява като Vip в категорията си веднага и до максимум 10 минути след това се появява като директен линк и на заглавната страница на rss-novini.net.
 • Вашата обява ще остане ВИП за срок от 30 дни, след това автоматично се връща в нормалното си състояние. Ако желаете да я направите отново VIP ще трябва да пуснете нов SMS който ще е валиден за още 30 дни.
 • На заглавната страница на нашия уеб сайт се показват максимум 5 Вип сайта. Когато те станат над пет, се ротират като във всеки един момент се показват случайни пет уеб сайта.

Препоръчително е да добавите уебсайт в нашата директория по следния начин:

 1. Прочетете указанията за работа с директорията
 2. Намерете най-подходящата категория
 3. Добавете сайта си от бутона Добави сайт който се намира във всяка категория вдясно горе.
 4. Пуснете SMS за да публикувате сайта или няма гаранция че той ще бъде публикуван!

След като сайта ви е одобрен от наш администратор той се публикува в Директорията. Когато уеб сайта е вече публикуван вие получавате потвърдителен емайл на пощата която сте указали при регистрацията му.

Всички сайтове за които не е пуснат SMS получават линк който е с атрибут nofollow (линка не покачва класирането им в Google). След еднократно пускане на sms на цена от 1.20 лева сайта получава директен dofollow линк завинаги (линка покачва класирането в Google на сайта към който сочи). За да използвате SMS услугата изпратете SMS с текст dir на номер 1851 (1.20лв.)

Подробни указания как да направите линка към вашия сайт dofollow:

 • Краткия номер, на който трябва да изпратите SMS съобщение е 1851
 • Текста, който трябва да се изпрати като SMS е: dir интервал номера на вашата обява. Например: dir 14. Номера на обявата може да видите вътре в самата нея - във всяка обява на сайт има каре в което е изписано какъв sms да изпратите за да получи сайта статус dofollow на линка към него.
 • Цената за изпращане на SMS на номер 1851 е 1.20 лв.
 • В замяна на изпратения SMS получавате веднага dofollow статус на линка към сайта завинаги. След като пуснете СМС-а ще получите съобщение-отговор: Follow link Service in 3rdnews.info successful!

След като сайта е вече публикуван активиране на ВИП обява става като изпратете SMS с текст vipsait и номера на вашата обява на номер 1851 (1.20 лева с ддс).

Последна промяна ( Понеделник, 28 Август 2017 12:48 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии