Опашка - един повече от страхотен зоомагазин в София - RSS новини


Опашка - един повече от страхотен зоомагазин в София

(0 гласа, оценка 0 от 5)


Случвало ли ви се е покрай всички задачи и задължение да забравите да купите храна на вашата котк или куче? Не се обвинявайте, не сте единствените и на доста хора им се случвало да попаднат в подобна ситуация, без значение колко много обичат и държат на домашния си любимец.

Зоомагазин Опашка, София

И докато преди няколко години, ако ви се случи нещо подобно, трябва да зарежете всичко и да тичате до най-близкият зоомагазин, то днес нещата са малко по-различни. Има страшно много адаптирани магазини за домашни любимци онлайн, от които лесно и бързо може да си решите този проблем.

Един повече от страхотен зоомагазин в София е Опашка. Има както физически обект, намиращ се в кв. Драгалевци, така и възможност за онлайн пазаруване, бързо, лесно и удобно с доставка до вашия адрес. Опашка е проект на двама любителите на опашатите, които са превърнали своята мечта в реалност и са създали едно наистина прекрасно място, което опредлено можем да наречем любимият ни зоомагазин в София. В техния физически обект ще намерите всичко, което ви е нужно за вашето коте или куче - висококачествена и внимателно подбрана храна, всякакви лакомства, играчки, хранилки и поилки, нагръдници и нашийници за кучета и други. И тъй като магазин Опашка и нейните създатели искат да разширят дейността, вече може да си поръчате всичко за вашия домашен любимец и онлайн на сайта Opashka.com.

В него ви очакват над 1000 подбрани артикули и то на отлични цени. В момента дори има и специално намаление от 30% на избрани продукти във всички категории. Така, че можете да се възползвате от тази информация и да купите на вашия любимец храна, лакомства или някоя играчка, с която да се забавлява.

Що се отнася до доставката на избраните от вас продукти от онлайн и артикули от онлайн магазина, до тя се осъщесвят до 48 часа след като сте направили поръчката. Разбира се, от Опашка се стараят да изпълнят поръчката ви в максимално кратки срокове. В случай, че има известно забавяне, ще бъдете  уведомени своевременно чрез e-mail или по телефона. Доставките се извършват чрез куриерска фирма Спиди, CVC и Еконт на територията цяла България до вратата на клиента или до офис на куриера. За поръчки над 150 лева доставката до точен адрес е напълно безплатна. В противен случай, тя е на стойност 7 лева до вашия адрес.

Разгледайте предложенията на Opashka.com и осигурете на вашия домашен любимец качеството, което заслужава!Следваща Кремация в София - ниски цени от траурна агенция Бордо
Последна промяна ( Сряда, 14 Септември 2022 14:56 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии