Агрегатор на 98 процента от българските блогове - RSS новини
Вие сте тук:

Агрегатор на 98 процента от българските блогове

Е-мейл Печат ПДФ

blog1.jpgОт 25 май вече сме Агрегатор на деветдесет и осем процента от българските блогове (по непотвърдени данни)  :)

В базата данни влизат последните постове от всички блогове включени в листите на:  продължава....

 

 

 

 

 Системата работи по следния начин:

Системата сканира за нови постове >>> пресяване на дублиращи се постове (има блогове включени например и в листата на Блогосфера и на Мегафон) >>> конвертират се в енкодинг windows-1251 (за които е необходимо)  >>> постовете се публикуват в сайта >>>  RSS емисия Български блогове.

Поддържат се сложни типове филтрирания и подредба по тагове. Ще помоля ако забележите неподходящо съдържание, което не отговаря на нашите правила , да ни пишете .

Ако не желаете вашите новини да са тук и да се прочетат от 1000 посетители в повече дневно (за сега) , също ни пишете и ще бъдете изключени веднага!

Забележете, че е възможно да се промъкне дублиране на даден пост в нашата емисия (за момента само 3 до 5% от случаите) или да се пропусне някой пост по независещи от нас причини като рестарт или временна недостъпност на някой от сървърите на който се хоства блога.

Забележете също, че ние ще усъвършенстваме още услугата особено в частта предпазваща от дублиране на даден пост в базата данни.  Манипулиране и вмъкване на реклами в нашата RSS емисия не съществува, в което всеки може лесно да се убеди след няколко часовото и наблюдение.

Ако желаете да сте винаги в час с всичко случващо се в българските блогове:

Забележете, че услугата, която предлагаме не е комерсиална, а напълно безплатна, за което много голям принос има и нашия хостинг доставчик Супер Хостинг и професионалистите работещи там.

Купете нашата професионална добавка Joomla Aggregator онлайн: Joomla Агрегатор
Последна промяна ( Събота, 05 Декември 2009 16:56 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии