БСП най-накрая се разкри и си призна! - RSS новини
Вие сте тук:

БСП най-накрая се разкри и си призна!

През последните два дни комунистите и БСП най-накрая се разкриха и започнаха открита кампания срещу Бойко Борисов и Иван Костов. Рекламите досега излизащи от името на Нова Зора вече официално са подписани от тях...   Прочети продължението на: БСП най-накрая се разкри и си призна!

През последните два дни комунистите и БСП най-накрая се разкриха и започнаха открита кампания срещу Бойко Борисов и Иван Костов. Рекламите досега излизащи от името на Нова Зора вече тръгнаха по телевизиите официално от името на "Коалиция за България" и завършват с "Гласувай с бюлетина №6 за да можем да продължим да лапаме паричките ти!"

Там се казва: "Не гласувайте за Борисов за да не се върне Костов във властта". Можете спокойно да перифразирате тази реклама във: Ако направите това, ние ще загубим. Моля виииииииии..... гласувайте с нашата бюлетинкаааааа.

Паралелно с това продължават непристойните опити за манипулиране на предстоящите парламентарни избори и за преливане на гласове към ДПС, цитирам фактите веднага:

Официално разкритите за да гласуват българите в чужбина избирателни секции зад граница са общо 259. От тях в Турция са 122!

В Турция живеят и ще гласуват 240 000  Българи във 122 избирателни секции, в Гърция в момента са 380 000 Българи, а за тях има едва 3 избирателни секции!

На всички е ясно че това е начина на турските "Българи" да им е сгодно да гласуват, да имат всички удобства и избирателна сакция почти пред входната врата, докато за Българите в другите държави да трябва да положиш значителни усилия за да гласуваш и едва ли не да трябва да си вземеш отпуска за една седмица за да е възможно това.

Това е последния жалък опит на комунягите да се котират на вота, като дори е ясна вратичката която си оставят: Да виждате да си наливаме гласове за нас..... неее те отиват за ДПС и Доган (колко сме добрички, що да не им помогнем, душички са). 

Ако сте истински БЪЛГАРИ и не желаете пъклените планове на БСП и ДПС да успеят, пуснете линк към тази новина на сайта си, нека повече БЪЛГАРИ да разберат какво е замислено и ДА ОТИДАТ ДА ГЛАСУВАТ! За кого ли - вие вече знаете.



Предишна Една предречена победа на ГЕРБ!
Последна промяна ( Понеделник, 29 Юни 2009 13:55 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии