Виртуално пътуване из картата на БГ - RSS новини

Виртуално пътуване из картата на БГ

Със сигурност, ако четете тази публикация, то вие обичате да пътувате. Като държава, запазила много от миналото си на трунопроходими пътища, страховити скалисти местности, красива природа и културни забележителности, смеем да твърдим, че България опеделено е страна, в която има какво да видите.

За целта обаче трябва да знаете маршрутите до местностите, които ви вълнуват. Ако случайно някога, някъде се окажете изгубени или не сте сигурни за посоката - ние ви предлагаме едно виртуано пътуване из картата на бг в marshruti.eu, напълно безплатно.

А ето и какво представлява то: Посещавайки сайта marshruti.eu ще се запознаете с една от най-добрите карти на България, налични онлайн, по която можете да се ориентирате във всеки един момент. Тя се състои от няколко карти - освен стандартната пътна, може да се възползвате още от сателитна и географска. Най-голямото предимство да използвате картата на бг, предлагана на посочения уеб адрес е, че благодарение на нея можете лесно да зададете марщрут от точка до точка, както в България, така и извън нея. След това, на екрана ще се покажат километрите, които трябва да пропътувате и времетраенето на целия път, ако карате средно със 100 км/ч за междуградски маршрути и 35-40 км/ч за градски маршрути.

Виртуално пътуване из картата на бг

Имате възможност да изготвяте и алтернативи на вашия път, като добавяте, например, допълнителни точки от сраната, които бихте искали да посетите. Хващайки с курсора синята линия, очертала пътя, който трябва да изминете, можете да я промените/насочите към градовете, през които бихте искали да се отбиете, преди да стигнете крайната точка на своето пътуване. Така по-бързо ще преценявате ситуациите и кога - какво можете да посетите, без да се ограничавате от съображения като време и разстояние.

Да не забравяме, че използвайки картата на бг във въпросния сайт, няма как да се изгубите - все пак можете да видите подробна информация за всяка улица, по която трябва да минете, отдолу - под формата на описание. За да разберете нагледно как работи този уникален за интернет пространството инструмент, работещ, както с картата на бг, така и с всяка друга точка от света - посетете горепосочения уеб адрес, още сега.



Предишна Истинското лице на лотарията   Следваща GiveAwayOfTheDay: безплатни програми
Последна промяна ( Вторник, 08 Ноември 2016 16:42 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии