За пижамите: производители на пижами - RSS новини
Вие сте тук:

За пижамите: производители на пижами

За много хора пижамата е задължителна, когато лягат да спят или почиват. Докато преди време тя е била предпочитана, днес тя не намира толгова голямо приложение от нас. През студените зимни дни обличайки пижама в топлите завивки е по трудно да се разболеем или да ни е студено.

Производители на пижами има много, както български така и чуждестранни. Носенето на пижама е и навик, който някои хора са възприели. Други пък си лягат направо голи в завивките и не са им необходими пижами.

Пижамата е интимен аксесоар от облеклото на човека. Производителите на чаршафи, хавлий, спални комплекти и завивки предлагат модели на пижами на своите клиенти. Пижамите и нощниците се продават в магазини за бельо, но и през интернет чрез онлайн магазини. Предлага се разнообразие от модели и марки, турската и китайската стока преобладава, но има и качествени Български производители и то с много ниски цени.

Като този - най-големия производител на пижами и на трикотажни облекла в България и техния онлайн магазин. Продават пижамите и на едро, и на дребно, цените им са чудесни, не случайно са най-големите на пазара.

Изберете българското и не купувайте от посредници, изберете производителя! 



Предишна Промоция на бяла техника Gorenje за август 2009   Следваща Ново в Electron-bg: цифрови фотоапарати PENTAX, до 31-07-2009 с подарък 2GB SD карта памет!
Последна промяна ( Четвъртък, 02 Юли 2009 15:00 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии