Заетите в селскостопанския сектор - със свое място във виртуалното пространство - RSS новини
Вие сте тук:

Заетите в селскостопанския сектор - със свое място във виртуалното пространство

Първата селскостопанска социална мрежа в България Agrosaveti.com навърши една година от създаването си.

Първата селскостопанска социална мрежа в България Agrosaveti.com навърши една година от създаването си.

„Вече цяла година Agrosaveti.com осъществява своята основната цел и мисия да обединява хората с интереси в областта на селското стопанство, да улеснява общуването помежду им и да обогатява знанията им с най-актуалната информация по приятен и достъпен начин”, обяснява Иван Иливанов от Agrosaveti.com.

„Освен възможност за общуване, предоставяме и потенциал за споделяне на знания, така че сайта да бъде максимално полезен за всеки един от нас.”, допълва г-н Иливанов.

Подобно на останалите социални мрежи, всеки потребител има възможност да изгради свой уникален профил и да участва в различни групи по интереси, където се обсъждат актуални селскостопански теми, поясни Иван Иливанов.

До момента в първата селскостопанска социална мрежа има регистрирани над 1500 потребители, споделени са повече от 1500 снимки и над 300 видео клипове. Независимо от какво се интересува, всеки може да прочете най-актуалната информация, да зададе въпрос към всички или пък сам да създаде тема, в която да сподели своя опит.

Сайтът притежава всички популярни функции на социалните мрежи и има амбицията да се затвърди като мост за осъществяване на продажби и представяне на фирми и селскостопански производители, потвърдиха създателите му.



Предишна Какво трябва да направим, за да намерим работа бързо?   Следваща Първата селскостопанска социална мрежа в България набира популярност
Последна промяна ( Понеделник, 14 Декември 2009 11:20 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии