Онлайн TV телевизия и радио безплатно - RSS новини
Вие сте тук:

Онлайн TV телевизия и радио безплатно

Е-мейл Печат ПДФ
Гледайте онлайн телевизия и радио безплатно! Раздела е в период на разработка! За да можете да гледате телевизия онлайн трябва да имате достатъчно бърза интернет връзка, инсталиран VLC (VideoLan) Player и последната версия на Adobe Flash Player. Препоръчителна е употребата на Firefox v.3 или по-висока.
Наличните до момента онлайн Български радиостанции са около 60 и се виждат на началната страница на сайта ни.
Двоен клик за гледане на цял екран (Fullscreen). Ако не можете да гледате с Firefox свалете Windows Media Player Firefox Plugin от тук: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx Той е необходим само за телевизионните програми, които не се отварят в нов прозорец!
Услугата онлайн телевизия на нашия сайт е в БЕТА фаза на разработка.
Категории онлайн телевизия до момента:
  • Анимация и детски телевизии
  • Спортни телевизии
  • Български онлайн телевизии
  • Музикални телевизии - Music TV
  • Филми
От 14 Април преминахме от Windows Media Player на VLC Plugin. Ако имате проблеми с гледането на телевизия онлайн, свалете програмата и я инсталирайте. Поддържат се на 100% Opera и Firefox.
Интернет Експлорер 7 понякога прави проблем с гледането на телевизия на пълен екран (Fullscreen). Ако това се случи при вас не затваряйте прозореца, а променете мащабирането, уголемете картината от 100% на по-голяма. След това при двоен клик ще можете да гледате на цял екран.
ie7-tv  ie7-resize  ie7-fullscreen
За да избегнете сложната IE7 процедура, просто ползвайте FIREFOX или OPERA.
Имайте предвид, че обикновено предаването започва след 4 до 6 секунди!  Нужно е първо да се отвори самата страница на телевизията и чак след това да отворите изскачащия прозорец със самия канал. Ако прозореца се отвори преди това, затворете го и го отворете отново.
 playlist_tv  онлайн телевизия
Интернет телевизия и радио онлайн, Телевизия на живо, Телевизия на компютъра, Гледай телевизия, Кабелни телевизионни канали, Телевизионни сателити, Безплатно телевизия и радиостанции от 3rdnews.info. Bezplatno televizia online, bezplatna tv, free tv.
Последна промяна ( Петък, 29 Юли 2011 11:42 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии