Секционните гаражни врати - RSS новини

Секционните гаражни врати

Секционните гаражни врати могат да се отварят ръчно или автоматично.

Секционните врати могат да бъдат или студени, или топли. Последните се отличават с наличието на слой изолация ( полиуретанова пяна , минерална вата ) между вътрешния и външния лист метал, което води до класически сандвич панел. В отопляеми гаражи се монтират топли порти. Дебелината на изолационния слой може да варира значително.

гаражни врати от Логел ООД

Предимствата на секционните врати:
високи нива на топлинна ефективност за изолирани листове. Шумоизолацията също е на добро ниво;
добра устойчивост срещу взлом;
спестяване на пространство. Системата заема малко място и автомобилът може да се вкара близо до портата, за разлика от конструкциите за повдигане и завъртане;
възможност за инсталиране на електрическо задвижване и управление на портата чрез просто натискане на бутон;
надеждност и дълготрайност;
безопасност. Отговорните производители оборудват портата с функция за блокиране на затварянето на завесата, ако под нея се открие препятствие;
устойчивост на ветрове;
поддръжка. В този случай една или повече секции могат да бъдат заменени, което е по-бързо и по-евтино от подмяната на цялото острие.

Минуси:
1. Цена. Секционните врати са по-скъпи от много други модели врати;
2. Точност на монтажа. Ако люлеещите се врати все още не са толкова взискателни към геометрията на отвора, защото се монтират с рамка, тогава към монтажа на секционните врати трябва да се подхожда по-отговорно. По-добре е да поверите инсталацията на професионалисти.

Изработването на гаражните врати с размери по поръчка отнема време и е по-скъпо. Ето защо някои практични собственици на гаражи предпочитат да предвидят размера на отвора предварително и да поръчат готови порти от склад или в съответствие с техните размери, да коригират размера на отвора в гаража, например чрез полагане на пяна или тухли.

Ако отворът е по-малък от стандартния, тогава в този случай можете да инсталирате по-голяма порта. Монтажът се извършва, чрез наслагване от вътрешната страна на отвора и ако има достатъчно стени и прегради за монтаж, тогава тази опция е напълно приемлива. В краен случай монтажниците подрязват секции от стандартни врати, което е по-евтино от поръчването на врати по поръчка. За още информация посетете https://logel.bg.



Предишна Кремация в София - ниски цени от траурна агенция Бордо   Следваща Map карта замърсяване на въздуха в София в реално време
Последна промяна ( Петък, 06 Август 2021 14:02 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии