Стартира Е-платформа за търсене и предлагане на работа, базирана на идеята на социaлните мрежи - RSS новини
Вие сте тук:

Стартира Е-платформа за търсене и предлагане на работа, базирана на идеята на социaлните мрежи

На 12.02.2009 JobSpace официално представи на пресконференция в БТА своята интерактивна платформа за търсене и предлагане на работа PlaySpace. Платформата е базирана на идеята на социалните мрежи и помага за бързото и ефективно осъществяване на контакт  между работодатели и търсещи работа.

Предимството за работодателите е, че системата дава възможност за бързо търсене по определени критерии в цялата база от активни CV профили, позволява директно общуване с кандидата и в крайна сметка значително повишава ефективността на подбора.  Предимството за търсещите работа е, че дава възможност на кандидата да бъде активен, тоест той сам да потърси работодател, а също така  да получи повече информация за дадена фирма. Най-важното е, че продуктът значително улеснява комуникацията между работодатели и търсещи работа.

JobSpace е професионална компания в областта на трудовия пазар. Компанията стартира през декември 2008 със сайта за работа JobSpace.bg. Една от основните цели, които компанията си поставя е изграждане на доверие към предлаганите услуги, затова JobSpace,  съвместно с агенция Естат, проведе представително изследване за състоянието на пазара на труда в България в условията на криза.



Предишна Българската търсачка Napred BG конкурира лидера Google
Последна промяна ( Петък, 11 Декември 2009 17:26 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии