Струва ли си да закупим луксозно спално бельо? - RSS новини
Вие сте тук:

Струва ли си да закупим луксозно спално бельо?

За всяко едно домакинство идва даден момент, в който решава да преобрази спалнята си, а най-лесният начин е като промени например декорацията и аксесоарите. Едно от нещата, които може да промени цялостната атмосфера и това, какво излъчва вашата спалня е именно спалното бельо. Продължете да четете тази статия ако някога сте се чудили "Струва ли си да закупя луксозно спално бельо?".

Имайте предвид, че смяната на спалния комплект може да се усети доста, в замяна на малко усилия. Лесно постигате зашеметяващ резултат, стига да изберете нещо наистина добро и стилно. Закупувайки луксозен спален комплект, вие ще придадете мигновено едно коренно различно излъчване на вашата спалня. И разбира се, това не е всичко, освен интериора, то се отнася и пряко към вашия пълноценен сън. Вярвате или не, чаршафите и завивките ви играят огромна роля за това да спите добре.

Ако допреди няколко години сме си мислили, че луксозното спално бельо е предназначено само за по-заможни хора, то това вече не е така. Замислете се, че евтиното винаги излиза скъпо и обратното. Има много примери, които го доказват в реалния живот, така че ако инвестирате в по-висок клас спален комплект, тази инвестиция ще ви се възвърне по няколко различни начина. Като за начало ще спите доста по-добре, освен това и цялостния интериор на спалнята би изглеждал по друг начин, както и едно по-добро качество продукт ще издържи доста по-дълго време.

Качественото спално бельо е създадено, за да се използва поне няколко години. За разлика от него, обаче обикновените спални комплекти едва ли ще издържат повече от 1 година и то в най-добрия случай. Ако попаднете на поредния некачествен спален комплект придобит на подозрително ниска цена, който след третото изпиране още може да се използва, то Вие сте късметлии. Често срещан феномен е и рязкото избеляване на цветовете при по ниско качествените спални комплекти. Ако се чудите как да разберете кой комплект е качествен и кой не, продължете да четете надолу...

спално бельо

За никого не е тайна, че доброто качество се постига когато се вложат добри материали, а това от своя страна води и до по-висока цена, разбира се. Но все пак нека се върнем към това как да разберем дали дадения продукт е качествен. Първият критерий за това е видът и дължината на вложените нишки. След това е важно и какъв е техния брой. И не на последно място - технологичния процес. А от къде да разберете какъв броя на нишките? Пише го на етикета - TC или Thread Count, означава количеството сплетени влакна на квадратен сантиметър.

То може да варира от 50 до 350 на кв.см.. Тоест, колкото повече, толкова по-здрави и меки са компонентите на продукта, който сте избрали. Качественото спално бельо освен, че обогатява интериора и подобрява качеството на съня притежава и редица други изключително полезни качества отличавайки се с характеристики като например по-малко изпотяване по време на спане в сравнение със стандартно спално бельо, както и по-мек допир в сравнение със стандартното такова.

Разбира се, от значение е и откъде ще си го закупим. На пазара се предлага богат избор от материи и цветове. Ние от BgPochivka.info, винаги залагаме нa изпитани и доказали се източници като Linens.bg, където спалното бельо е на топ ниво. Закупен от тях, домашният текстил винаги е 100% висококачествен и на достъпна цена. Разбира се, още един съвет от нас - никога не избирайте по цена. Купувайте само и единствено най-доброто за вас и вашето семейство и осигурявайте на тялото си нужното, за да може да диша и да спи спокойно. Инвестирайте в собственото си здраве!



Предишна Как се определя качеството на един 3D фототапет?   Следваща Как да намерим удобни спортни обувки
Последна промяна ( Сряда, 03 Април 2019 12:59 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии