Добави сайт: Регистрация в директорията упътване за употреба

Печат

Декларация за поверителност на rss-novini.net

Сайта rss-novini.net ползва бисквитки за да подобри работата ви със сайта. Вие можете да ги изтриете по всяко време като изтриете ръчно кеша на вашия браузер.

Сайта rss-novini.net не изисква никаква задължителна информация от потребителите които го посещават. Обяви могат да добавят както регистрирани потребители, така и нерегистрирани посетители на сайта.

Когато се регистрирате, вие можете да въведете всякакви данни и да останете напълно анонимни. Ако добавите обява или ни изпратите запитване, ние ще пазим информацията която ни изпратите на сигурно място. Цялата информация: вашия псевдоним (никнейм ползван в обявите ви), телефон, имейл и други данни които изпратите, не се споделя с никого и никога няма да бъде предоставяна на трета страна.

Информацията въведена в обявите не се пази и не се обработва по никакъв начин. Тя се ползва единствено от кода на сайта на rss-novini.net за да може да покаже обявите ви в интернет и да ви изпрати запитване за обявата ако някой ви пише през формата за контакт която присъства във всяка обява.

С добавянето на обява в rss-novini.net вие се съгласявате с правилата за ползване на сайта.

Добави сайт: Упътване за добавяне на сайт

Указания за работа с Директория "Rss новини"

Важна информация: Сайтовете се регистрират САМО платено! Можете да платите през Paypal с карта (цена 1 EUR) или по банка или през Ипей-Изипей - 2 лева. Плюс регистрацията, могат да бъдат поръчани още: follow линк към сайта ви - плюс 2 лева. Вип статус на сайта ви за 30 дни - 2 лева. Вип статус на сайта ви за 90 дни - 4 лева. Вип сайтовете се подреждат най-горе в категорията си и получават директен линк от заглавната страница на сайта ни.

Какви сайтове не се регистрират?

Указания за работа с Директория Rss новини

  1. Препоръчително е да се Регистрирате в сайта, макар че сайт може да добавите и без да сте регистрирани. Ако не сте регистриран няма да можете да го редактирате в последствие.
  2. Ако сайта ви вече присъства в Директорията и искате да получите права да го редактирате важно е да се регистрирате точно с този емайл адрес който е използван за контакт в информацията на уеб сайта. Ако сте забравили кой е емайла, се регистрирайте в директорията с емайл office@сайта или admin@сайта. След това можете да поискате права този уеб сайт да се присвои на вашия акаунт като кликнете на линка: Редактирай сайта си
  3. В нашата директория можете да добавяте уеб сайтове на всакаква тематика като например: услуги, туризъм, финанси, онлайн магазини, уеб дизайн, изработка на сайтове, реклама, seo оптимизация, интернет, имоти и строителство
  4. За регистрация се приемат само: заглавна страница на домейн, БЕЗ субдомейни! Не се приемат за регистрация вътрешни страници!
  5. Всеки сайт може да се публикува в директорията само веднъж и само в една категория!
  6. Описанието на сайта трябва да е между 300 и 3000 символа. Заглавието на сайта трябва да е до 60 символа.
  7. Всеки сайт може да бъде направен Вип ако пуснете Sms за него на цена 1.20 лева. Тук има: подробна информация как да направите сайта си ВИП
  8. Можете да добавите сайта си от тук: Добави сайт

Упътване за добавяне на сайт

Нашата директория се изгражда и редактира ръчно от хора, сайтовете се публикуват след одобрение и евентуална редакция на администратор.

Директорията ни е изградена по подобие на най-известната световна директория - DMOZ.org, със множество функции и възможности като тагове на категориите и под категориите плюс описание, ключови думи и description. Естествено присъстват и свързани категории, като категориите са свързани по релевантност.

Не се регистрират сайтове, които не са това, за което се представят. Всичко се редактира и въвежда на ръка от хора след преглед и редакция за максимални резултати. Сайта, регистриран в нашата директория се проверява и регистрира по най-добрия начин.

Вътре в страницата с описание на самия сайт, най-отгоре заглавието на сайта е директен линк към сайта ви.

Отново името на линка е името на сайта ви, което сте задали при регистрацията му.

Регистрация в нашата директория: упътване за употреба и ценни съвети от екипа

Настоящото ръководство е с цел да направи добавянето на сайт в нашата директория по-лесно за потребителя и да изнесе няколко важни факта.

Добавяйте началната страница на сайта си, а не под-страници!

Възможно е да бъде отказана регистрация на сайтове по-малки от 5 реални страници! Регистрация на Deep Links се допуска само като платена реклама или за сайтове на партньори!

Не забравяйте, че ако в сайта ви присъстват материали, противоречащи на нашия ЛИЦЕНЗ, сайта ви може да не бъде одобрен за публикуване в Директорията!

Тагове:

Подобни Rss новини:

Последна промяна ( Вторник, 29 Март 2022 07:46 )