Безплатни модули за новини през RSS - RSS новини
Вие сте тук:

Безплатни модули за новини през RSS

Е-мейл Печат ПДФ

Безплатни модули за RSS новини: Това, от което имате нужда е само да копирате два реда JavaScript код и да го вмъкнете в сайта си. Скрипта генерира валиден XHTML код.

Вече разполагаме със спиращи дъха визия и функционалност WEB 2.0 безплатни модули за новини за вашия сайт!

Това, което ви трябва е само да копирате ДВА РЕДА КОД на страницата си и винаги ще имате най-много новини и то от много източници наведнъж. След това задавате желания от вас размер на модула за новини и ще имате безплатно супер красива галерия-модул с последните новини, при това обновяваща се автоматично! Размерите на които се извеждат новините се задават по ваше желание от скрипта като височина и широчина!

Само новини от Българските сайтове без блогове и социални мрежи - категории Новини, Спорт и Бизнес:

Вида на модула можете да видите точно отгоре. Копирайте кода отдолу и го сложете на желаното от вас място във вашата страница. Цифрите след width и height определят размера на модула за новини. Променете ги, така че модула да пасне на желания от вас размер. Модула извежда последните 20 новини от категорията.


Фото, снимки и картинки:

Копирайте кода отдолу и го сложете на желаното от вас място във вашата страница. Цифрите след width и height определят съответно широчината и височината на модула за новини. Външния вид на този модул можете да видите на страница Категория Фото и снимки. Модула извежда последните 70 новини от категорията.


Българските блогове:

Копирайте кода отдолу и го сложете на желаното от вас място във вашата страница. Цифрите след width и height определят съответно широчината и височината на модула за новини. Външния вид на този модул можете да видите на тази страница . Модула извежда последните 20 новини от категорията.


Всички новини от Български сайтове - категории Новини, Спорт и Бизнес плюс Блогове, Социални мрежи и IT:

Копирайте кода отдолу и го сложете на желаното от вас място във вашата страница. Цифрите след width и height определят съответно широчината и височината на модула за новини. Външния вид на този модул можете да видите на тази страница . Модула извежда последните 20 новини от категориите.


А тук има Модули за сайт за динамични сайтове и Модули новини

Последна промяна ( Петък, 26 Юни 2015 09:15 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии