Безплатни Google Gadgets за новини от 3D Web Design - RSS новини
Вие сте тук:


Безплатни Google Gadgets за новини от 3D Web Design

(8 гласа, оценка 5.00 от 5)


Безплатни добавки за новините от нашия сайт можете да вземете от тук

За съжаление, Google спря услугата - спряха достъпа до целия сайт на Google Gadgets! Затова добавките вече не работят.

Безплатна Добавка номер 1: Bulgarian news

Bulgarian news - Google Gadget за новини от 3D Web Studio за вашия уеб сайт. С тези добавки е възможно да получавате автоматично винаги най-новите новини от избрани от вас сайтове на вашия уеб сайт без значение дали сайта ви е статичен (HTML) или динамичен (PHP).

Размера на каретата, цветовете и сайтовете, от които се получават новините се настройват от конфигуратора на Google.

Влезте в конфигуратора на Google, променете размера на добавката, цветовете, в Настройки на Gadget-а задайте линковете към RSS на желаните от вас сайтове и сменете заглавието на добавката по ваш избор.

Готово. Вече имате автоматичен модул с новини за вашия сайт! Кода за вграждане в сайта ви се получава от бутона "Получаване на кода"

http://gmodules.com/ig/creator?synd=open&hl=bg&url=http://3dwebdesign.org/google-gadgets/bgnews.xml - Конфигураторът на Google.

Първата добавка изглежда така:

Втората добавка: Bulgaria Eshop RSS News

Bulgaria Eshop RSS News - Google Gadget от 3D Web Studio за вашия уеб сайт

http://gmodules.com/ig/creator?synd=open&hl=bg&url=http://3dwebdesign.org/google-gadgets/eshop-news.xml - Bulgaria Eshop RSS News - Конфигураторът на Google.

Добавка номер 3: Bulgaria Taxi RSS News

Безплатна добавка с новини за вашия сайт, извеждаща последните транспортни новини от Такси портал BG TAXI.EU. Може да се персонализират размера на широчина и височина, цвета, броя на извежданите новини и вида им.

 

Можете да настроите добавката по ваш вкус от тук: http://gmodules.com/ig/creator?synd=open&hl=bg&url=http://3dwebdesign.org/google-gadgets/taxinews.xml - Bulgaria Taxi RSS News - Конфигураторът на Google.Следваща Демо RSS новини модул 1
Последна промяна ( Петък, 26 Юни 2015 09:21 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии