Безплатни Google Gadgets за новини от 3D Web Design - RSS новини
Вие сте тук:

Безплатни Google Gadgets за новини от 3D Web Design

Безплатни добавки за новините от нашия сайт можете да вземете от тук

За съжаление, Google спря услугата - спряха достъпа до целия сайт на Google Gadgets! Затова добавките вече не работят.

Безплатна Добавка номер 1: Bulgarian news

Bulgarian news - Google Gadget за новини от 3D Web Studio за вашия уеб сайт. С тези добавки е възможно да получавате автоматично винаги най-новите новини от избрани от вас сайтове на вашия уеб сайт без значение дали сайта ви е статичен (HTML) или динамичен (PHP).

Размера на каретата, цветовете и сайтовете, от които се получават новините се настройват от конфигуратора на Google.

Влезте в конфигуратора на Google, променете размера на добавката, цветовете, в Настройки на Gadget-а задайте линковете към RSS на желаните от вас сайтове и сменете заглавието на добавката по ваш избор.

Готово. Вече имате автоматичен модул с новини за вашия сайт! Кода за вграждане в сайта ви се получава от бутона "Получаване на кода"

http://gmodules.com/ig/creator?synd=open&hl=bg&url=http://3dwebdesign.org/google-gadgets/bgnews.xml - Конфигураторът на Google.

Първата добавка изглежда така:

Втората добавка: Bulgaria Eshop RSS News

Bulgaria Eshop RSS News - Google Gadget от 3D Web Studio за вашия уеб сайт

http://gmodules.com/ig/creator?synd=open&hl=bg&url=http://3dwebdesign.org/google-gadgets/eshop-news.xml - Bulgaria Eshop RSS News - Конфигураторът на Google.

Добавка номер 3: Bulgaria Taxi RSS News

Безплатна добавка с новини за вашия сайт, извеждаща последните транспортни новини от Такси портал BG TAXI.EU. Може да се персонализират размера на широчина и височина, цвета, броя на извежданите новини и вида им.

 

Можете да настроите добавката по ваш вкус от тук: http://gmodules.com/ig/creator?synd=open&hl=bg&url=http://3dwebdesign.org/google-gadgets/taxinews.xml - Bulgaria Taxi RSS News - Конфигураторът на Google.Следваща Демо RSS новини модул 1
Последна промяна ( Петък, 26 Юни 2015 09:21 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии