Добави сайт: Регистрация в директорията упътване за употреба - RSS новини

Добави сайт: Регистрация в директорията упътване за употреба

Декларация за поверителност на rss-novini.net

Сайта rss-novini.net ползва бисквитки за да подобри работата ви със сайта. Вие можете да ги изтриете по всяко време като изтриете ръчно кеша на вашия браузер.

Сайта rss-novini.net не изисква никаква задължителна информация от потребителите които го посещават. Обяви могат да добавят както регистрирани потребители, така и нерегистрирани посетители на сайта.

Когато се регистрирате, вие можете да въведете всякакви данни и да останете напълно анонимни. Ако добавите обява или ни изпратите запитване, ние ще пазим информацията която ни изпратите на сигурно място. Цялата информация: вашия псевдоним (никнейм ползван в обявите ви), телефон, имейл и други данни които изпратите, не се споделя с никого и никога няма да бъде предоставяна на трета страна.

Информацията въведена в обявите не се пази и не се обработва по никакъв начин. Тя се ползва единствено от кода на сайта на rss-novini.net за да може да покаже обявите ви в интернет и да ви изпрати запитване за обявата ако някой ви пише през формата за контакт която присъства във всяка обява.

С добавянето на обява в rss-novini.net вие се съгласявате с правилата за ползване на сайта.

Добави сайт: Упътване за добавяне на сайт

Указания за работа с Директория "Rss новини"

Важна информация: Сайтовете се регистрират САМО платено! Можете да платите през Paypal с карта (цена 1 EUR) или по банка или през Ипей-Изипей - 2 лева. Плюс регистрацията, могат да бъдат поръчани още: follow линк към сайта ви - плюс 2 лева. Вип статус на сайта ви за 30 дни - 2 лева. Вип статус на сайта ви за 90 дни - 4 лева. Вип сайтовете се подреждат най-горе в категорията си и получават директен линк от заглавната страница на сайта ни.

  • След плащане сайта ви се одобрява и публикува ръчно от администратор, одобрението се извършва само в работни дни, от 09 до 17 часа.
  • Директорията не приема автоматизиран субмит със SEO инструменти!
  • Всеки субмитнат уеб сайт в root на директорията отива директно в кошчето без да се преглежда - това е основен показател че изобщо не сте прочели правилата или че пускате сайтовете с автоматизиран инструмент.
  • Ако субмитнете уеб сайт който е Онлайн магазин в категория "Блогове" той също ще бъде изтрит без да се преглежда. Изпращайте сайтовете в правилната категория ако не искате да бъдат изтрити.

Какви сайтове не се регистрират?

  • Повече от 1 регистрация на един и същи сайт се допуска само като платена услуга.
  • Не се регистрират субдомейни.
  • Не се регистрират подстраници.
  • Не се регистрират сайтове които са с под 5 реални уеб страници.
  • Не се регистрират сайтове редиректващи към други сайтове. През опеделен период от време линковете в сайта се проверяват. Ако сайта ви редиректва към друг, той ще бъде изтрит - освен ако за него не е била активирана платена услуга.
  • Не се регистрират сайтове, които не се представят за това което са.
  • Не се регистрират сайтове със съдържание секс (SEX), покер и онлайн казино, подклаждащи расизъм или отявлено насилие, сайтове за продажба на оръжие, за продажба и реклама на медикаменти и наркотици.
  • Не се регистрират сайтове, на които заявката за регистрация е чист спам.
  • Пример за неправилно описание - спам: мъжки обувки, чисти мъжки обувки, луксозни мъжки обувки, свръх луксозни мъжки обувки, по-по-най-дамски обувки, дамски обувки.
  • Не се регистрират сайтове с описание по-малко от 300 символа!
  • Ако сте направили неправилно заявката си, не се притеснявайте, но втория път я пуснете коректно, третия път вече го приемаме за форма на спам.
  • Не се регистрират сайтове, на които заявката за регистрация е написана на LATINICA или написани САМО С ГЛАВНИ БУКВИ

Указания за работа с Директория Rss новини

  1. Препоръчително е да се Регистрирате в сайта, макар че сайт може да добавите и без да сте регистрирани. Ако не сте регистриран няма да можете да го редактирате в последствие.
  2. Ако сайта ви вече присъства в Директорията и искате да получите права да го редактирате важно е да се регистрирате точно с този емайл адрес който е използван за контакт в информацията на уеб сайта. Ако сте забравили кой е емайла, се регистрирайте в директорията с емайл office@сайта или admin@сайта. След това можете да поискате права този уеб сайт да се присвои на вашия акаунт като кликнете на линка: Редактирай сайта си
  3. В нашата директория можете да добавяте уеб сайтове на всакаква тематика като например: услуги, туризъм, финанси, онлайн магазини, уеб дизайн, изработка на сайтове, реклама, seo оптимизация, интернет, имоти и строителство
  4. За регистрация се приемат само: заглавна страница на домейн, БЕЗ субдомейни! Не се приемат за регистрация вътрешни страници!
  5. Всеки сайт може да се публикува в директорията само веднъж и само в една категория!
  6. Описанието на сайта трябва да е между 300 и 3000 символа. Заглавието на сайта трябва да е до 60 символа.
  7. Всеки сайт може да бъде направен Вип ако пуснете Sms за него на цена 1.20 лева. Тук има: подробна информация как да направите сайта си ВИП
  8. Можете да добавите сайта си от тук: Добави сайт

Упътване за добавяне на сайт

Нашата директория се изгражда и редактира ръчно от хора, сайтовете се публикуват след одобрение и евентуална редакция на администратор.

Директорията ни е изградена по подобие на най-известната световна директория - DMOZ.org, със множество функции и възможности като тагове на категориите и под категориите плюс описание, ключови думи и description. Естествено присъстват и свързани категории, като категориите са свързани по релевантност.

Не се регистрират сайтове, които не са това, за което се представят. Всичко се редактира и въвежда на ръка от хора след преглед и редакция за максимални резултати. Сайта, регистриран в нашата директория се проверява и регистрира по най-добрия начин.

Вътре в страницата с описание на самия сайт, най-отгоре заглавието на сайта е директен линк към сайта ви.

Отново името на линка е името на сайта ви, което сте задали при регистрацията му.

Регистрация в нашата директория: упътване за употреба и ценни съвети от екипа

Настоящото ръководство е с цел да направи добавянето на сайт в нашата директория по-лесно за потребителя и да изнесе няколко важни факта.

  • Можете да добавите сайта си от раздела Директория, като първо отидете в категорията, където искате да добавите сайта си или от линка в менюто ни вдясно Добави сайт
  • Когато не знаете в кой раздел да публикувате сайта си, ползвайте Разширеното Търсене, намерете подобни на вашия сайтове, отидете на съответния раздел и кликнете на "Добавете вашия сайт тук"
  • Можете да предлагате за публикуване нови директориии и под-директории, ако не съществуват подходящи
  • Можете да пишете мнения и да оценявате сайтовете
  • Можете да докладвате проблем със даден сайт
  • Можете да се свържете със собственика, да видите местоположението на адреса в Google Maps и да видите всички сайтове на този собственик или фирма
  • Можете да добавите емайл, снимка и линкове към сайта
  • Можете да добавите до 10 снимки за един уеб сайт. След като сте ги добавили в полетата можете да ги преподредите с дърпане и влачене
  • Размера на снимките е 100 на 100 пиксела (преоразмеляват се автоматично) и името на файла трябва да е на латиница!
  • Пишете правилния емайл адрес за контакт, емайла ви не се показва никъде и се използва само ако някой иска да пусне запитване през страницата на уеб сайта ви.
  • Заглавието на сайта трябва да е адекватно и да описва реалния уеб сайт, а не нещо друго
  • Заглавието на сайта трябва да е до 65 символа
  • Самото описание на сайта (полето горе) трябва да е между 300 и 3000 символа
  • В полето Тагове попълнете до 10 ключови думи или израза,  отделени със запетая и интервал например: сайт, уеб сайт, футбол, спорт. Израза намиращ се между две запетаи е един таг.
  • Регистрациите на сайтовете се проверяват и одобряват от администратор
  • Екипа си запазва правото да не публикува сайтове с описания на LATINICA или написани САМО С ГЛАВНИ БУКВИ
  • След като сайта ви бъде включен в директорията, можете да редактирате информацията за него
  • Вариантите за платена реклама и Deep Links можете да видите тук
  • Всеки ново регистриран сайт получава статус Нов за период от 5 дни и се извежда най-отгоре в съответната категория, но под сайтовете със статус VIP
  • Ако заявката е коректна и сайта отговаря на изискванията, ще бъде регистриран в срок от 7 работнни дни.

Добавяйте началната страница на сайта си, а не под-страници!

Възможно е да бъде отказана регистрация на сайтове по-малки от 5 реални страници! Регистрация на Deep Links се допуска само като платена реклама или за сайтове на партньори!

Не забравяйте, че ако в сайта ви присъстват материали, противоречащи на нашия ЛИЦЕНЗ, сайта ви може да не бъде одобрен за публикуване в Директорията!



Предишна RSS новини, хакове, инструменти, добавки и плъгини
Последна промяна ( Вторник, 29 Март 2022 07:46 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии