Българската търсачка Napred BG конкурира лидера Google - RSS новини
Вие сте тук:

Българската търсачка Napred BG конкурира лидера Google

Имате нужда от планиране на почивка, от някаква нова техника или някакви други стоки и услуги?... Запътвате се към компютъра си, нали? : )

И то с право, защото търсенето е изключително важна част от живота на всички, които ползват интернет. За да намерите това, от което имате нужда, ще трябва да си го потърсите. Търсенето е една от „есенциите” в кухнята на Интернет пространството и Napred.BG много добре разбира това.

В крайна сметка колкото по-добро е търсенето, толкова по-добри шансове имате да намерите качествена стока или услуга. Тези са предпоставките през 2012г. един екип, състоящ се от професионалисти, да се появят в пространството с българската търсачка Napred.BG .

Хората, които работят по този проект, имат амбициозната цел да предлагат качествен резултат на търсенето преди вичко останало, докато Google (както и много други търсачки) оставят резултатите да зависят от алгоритъма (изчисляването и обработването на данните). Сами разбирате, че по този начин „преценката” на търсачката зависи от конкретните настройки на въпросния алгоритъм. Много алгоритми съдържат и голяма доза случайност. Това са неща, които много хора не знаят. Napred.BG има желанието и ще Ви дава неслучайни, добри резултати, „пипнати” с човешка ръка.

Една много полезна и приятна опция е „облака” към търсачката. Той представлява Вашите най-чести търсения, които са Ви винаги там – просто на един клик разстояние. В случай, че търсачката няма предложение за добър резултат в момента, ще бъдете прехвърлени към резултатите на Google.

До момента в търсачката са направени над 65 хил. търсения и се увеличават, заедно с доверието на хората към добрите резултати ден след ден. За повече информация вижте http://www.napred.bg . Винаги можете да потърсите приложението във http://www.facebook.com или за всичко останало - да надникнете в блога - http://blog.napred.bg/.



Следваща Стартира Е-платформа за търсене и предлагане на работа, базирана на идеята на социaлните мрежи
Последна промяна ( Петък, 02 Ноември 2012 15:16 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии