Градинка Бг, Свободния интернет пазар - RSS новини

Градинка Бг, Свободния интернет пазар

Уеб сайт
Собственик
Телефон
0878665158
Какво е ГрадинкаБГ ?
Ние сме български Интернет сайт, който се развива като единствената търсачка за стоки и услуги в България. Нашата мисия е да помагаме на производители, търговци и техни клиенти да се откриват по-бързо. Предимствата от публикуването в нашия сайт са няколко:
1. Неограничена реклама за всеки Ваш продукт във времето. Продуктите или услугите, които предлагате са достъпни 365 дни в годината по 24 часа в денонощието за разлика от изложенията, панаирите и изложбите.
2. Неограничена възможност да давата най-пълна информация за Вашите стоки и услуги с текст, снимки, видео и препратки към Вашия сайт, ако вече имате такъв.
3. Неограничен брой посетители. Вашите продуки или услуги са видими за всеки Ваш потенциален клиент независимо от това къде се намира.
4. Мотивиране на покупката веднага! Вашите клиенти не е нужно да посетят офиса, магазина или складовата Ви база. Предимството за тях е, че те пестят време и ресурс за подобно посещение. Само с няколко клика на мишката Вашите клиенти могат да направят своята поръчка.
5. Лесно управление, резултатност, изключително добри възможности за таргетиране на на вашие продукти и възможност за точно измерване на резултатите чрез допълнителните услуги, които предлагаме:
 Брояч за разглежданията на продуктите;
 Брояч за препратки към Вашия сайт;
 Незабавна обратна връзка с клиентите.
6. Маркетинг. Във всеки един момент Вие може да правите справка за това към кои Ваши продукти има най-голям интерес в момента на пазара и да давате приоритет за тези продукти.
7. Оптимизация в Интернет. Всеки продукт, който е публикуван в www.gradinka.bg , се класира на челни позиции в Интернет търсачките.
8. Собствена търсачка по категории, продукти, производители, търговски марки и населени места.
9. Включване в бизнес директорията на www.grdinka.bg.
10. Минимални цени! Разгледайте възможностите за абонамент на http://www.gradinka.bg/plan.html и се убедете сами. Вие ще получите целият пакет от услугите, които предлагаме, само на базата брой продукти за определено време, които ще публикувате на сайта.
Във всеки един момент Вие можете да замените даден продукт с друг и това няма да Ви струва нищо допълнително.

Ползите за Вас могат да бъдат много и различни:
 Директни онлайн или оффлайн продажби;
 Увеличаване познаваемоста на марката;
 Повече клиенти;
 Привличане вниманието на потребителите;
 Създаване на лоялни клиенти;
 Престиж.

Градинка БГ предлага на своите партньори различни промоционални предложения не само с цел популяризирането на сайта, а и подпомагане на бизнеса. Регистрирайте се като наш партньор, изберете Вашия тарифен план и ще получите всички наши услуги!
Плати с Paypal: 30 дни VIP - цена 1.70 лв  
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Статистика на Директорията

1451 уеб сайта и 294 категории в нашата добави сайт Директория.

Новините днес: RSS емисии