Кремация в София - ниски цени от траурна агенция Бордо - RSS новини

Кремация в София - ниски цени от траурна агенция Бордо

Кремация в София - ниски цени от траурна агенция Бордо

В някои страни кремацията е много популярен метод, но в България това не е така. От една страна това се дължи на факта, че изповядваме източното православие, а от друга, това се дължи на страх, недостатъчно голяма информация за процедурата, както и нейната висока цена. Високата цена на този вид процедура е породена от това, че се извършва само и единствено кремация в София.

Тъй като само на едно единствено място в цялата страна се извършва кремация, повече от очевидно е, че цената ще е висока. Около 500 лева струва само извършването на процедурата кремация в София. Отделно трябва да се вземат предвид и разходи като ковчег, урна, цветя, извършване на церемония, кетъринг и др. Поради специфичността на процедурата, кремацията реално е почти два пъти по-скъпа от погребението. Въпреки това обаче, има хора, на които това им е желанието. Дълг на наследниците е да се съобразят с този иск. Цената зависи също и от това дали ритуалът ще е само граждански, или и църковен. Ако е вторият  вариант, трябва да предвидите такса за избор на храм, както и за свещеник, който ще води церемонията и опелото.

Траурна агенция Бордо предлага едни от най-ниските цени за кремация в София. инималния пакет е на стойност от 1040 лева и включва почти всичко, което е необходимо като: такса за Софийски крематориум, ковчег, урна, присъствие на агент по време на церемония, 10 броя некролози, товаро-разтоварна дейност, престой в хладилна камера до 24 часа, административно обслужване, уреждане на ден и час за ритуала и др. Пълният списък с услугите може да видите на тяхната интернет страница и по желание да заявите и други траурни стоки и услуги - питка, видео, цветя и венци, свещи и други.

Траурна агенция Бордо работи денонощно и извършва безплатни консултации по телефона по всяко едно време на денонощието.



Предишна Защо се нуждаем от хамали, когато местим жилището си?   Следваща Секционните гаражни врати
Последна промяна ( Вторник, 29 Март 2022 13:18 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии