Какво представлява процедурата криолиполиза и има ли ефект? - RSS новини
Вие сте тук:

Какво представлява процедурата криолиполиза и има ли ефект?

В съвременния свят женската красота се изразява със стройно тяло и без излишни мазнини по тялото. Почти всяка жена мечтае да е слаба и да има добре изглеждащо в бански тяло. Въпреки хранителните режими и часовете прекарани във фитнес залата, не всяка дама успява да влезе във форма и остават едни тлъстини, които винаги пречат. За щастие вече има много лесен и при това безболезнен начин да постигнете желаната от вас форма на тялото - с процедурата криолиполиза.

ниски цени за процедура криолиполиза в София

Какво представлява процедурата криолиполиза?

Процедурата криолиполиза е напълно безболезнена апаратна терапия, чрез която се отсраняват локалните мастни натрупвания в различни части на тялото. Апаратът за криолиполиза охлажната желаната зона от 0 до -8 градуса и чрез вакуум засмуква подкожната мастна тъкан. Чрез охлаждането обемът на мастните тъкани намалява и това води постепенно до тяхната смърт. Криолиполиза може да се прилага на корема, седалището, бедрата, в горната част на гърба и коленете. Самата процедура трае от 45 минути до час в зависимост от големината на третираната зона и веднага след нея клиентът може да се върне към обичайния си начин на живот.

Има ли ефект от прилагането на процедурата криолиполиза и кога може да бъде забелязан той?

След извършване на процедурата криолиполиза е добре да се придържате към спазването на определен хранителен режим, който включва избягването на някои видове храни, въглехидрати, захари и др., както и редовно да спортувате. Въпреки това, дори и да не спазвате тези указания ефектът от криолиполизата може да трае около 1 година. За максимален ефект са необходими от 1 до 4 процедури в интервал от 6-8 седмици в зависимост от желания ефект, който се търси и препоръките на дерматолога. Но ефект от терапията се наблюдава още след първата процедура.

Може да си запишете час за криолиполиза още сега в студио Angelic Glow в София, където работят професионалисти с богат опит и най-нова апаратура.

Последна промяна ( Петък, 05 Април 2024 15:52 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии